''Neticede rakip Fenerbahçe''

''Neticede rakip Fenerbahçe''

Gaziantepspor Teknik Direktörü Mutlu Topçu, Fenerbahçe maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Spor Toto Süper Ligi'nin 14. haftasında Fenerbahçe ile 2-2 berabere kalan Gaziantepspor'un teknik direktörü Mutlu Topçu, iyi bir mücadele ortaya koyduklarını söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Mutlu Topçu, son 4 maçını kazanmış, formda bir takıma karşı mücadele verdiklerini belirterek, "Zor olacağını biliyorduk. Özellikle hava hakimiyeti çok üst düzeyde olan oyunculara sahipler. Oyuna iyi başladık. Çalıştığımız bir pozisyon sonrasında gol bulmak sevindirici" dedi.

Golün ardından rakiplerinin 10 kişi kalmasının kendileri adına avantaj oluşturduğuna dikkati çeken Mutlu Topçu, şöyle konuştu:

"İkinci yarıda doğal olarak uzun toplarla oynamaya çalıştılar. Dönen toplarda daha mantıklı olabilirdik. Yani kazandığımız toplarda daha akıllıca ve sakin olabilirdik. Ama her ne kadar sakin olunması gerektiğini söyleseniz de neticede rakip Fenerbahçe. Son dakikalarda verilmeyen bir penaltımız var gibi görünüyor. Çünkü o kadar kritik ki dönüşünde de kontra atakta az kalsın gol yiyorduk. Top direkten döndü. Fenerbahçe gibi takımdan 1 puan almak sevindirici ama sonuç itibariyle 2 puanı kaybettiğimizi söyleyebilirim."