''Türkiye'ye dönmeyi düşünmüyorum''

''Türkiye'ye dönmeyi düşünmüyorum''

Lokomotiv Moskova forveti Oumar Niasse, Türkiye'ye dönmek gibi bir niyeti bulunmadığını itiraf etti.

Hamza Hamzaoğlu'nun Galatasaray'a transferini çok istediği Lokomotiv Moskova forveti Oumar Niasse, Türkiye'ye dönmek gibi bir niyeti bulunmadığını itiraf etti. Niasse'nin bu tercihinde Hamza Hamzaoğlu'nun Galatasaray'la yollarının ayrılmış olması ana etken...
 
Galatasaray'ı çalıştırdığı dönem Hamza Hamzaoğlu'nun transferini çok istediği Oumar Niasse, sıklıkla Türkiye'de forma giymek istediğini ifade etmişti. Niasse, bu kez fikir değiştirdi ve Türkiye'ye dönmeyi düşünmediğini söyledi.
 
Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi'ndeki rakibi Lokomotiv Moskova ile başarılı bir sezon geçiren Rusya'da yılın futbolcusu seçilen golcü futbolcu, kariyerine devam etmek için rotasının farklı olduğunu açıkladı.
 
Rus basınına konuşan Senegalli forvet, "Lokomotiv'den ayrılmaya hazır değilim. Türkiye'ye dönmeyi düşünmüyorum. İlerde büyük liglere gitmeyi istiyorum. Sıradaki durağımın İngiltere, Almanya ya da İspanya olmasını istiyorum" dedi.
 
Drogba: 'Emenike'yi değil, Niasse'ı alın'
Didier Drogba'nın kendisini Chelsea'ye önerdiğini belirten Niasse, "Ben Lokomotiv'e gelmeden önce de Jose Mourinho beni takip ediyordu. Sonra içlerinde Emenike'nin de olduğu başka isimlere yöneldiler. Ancak Drogba onlara Emenike yerine beni almalarının daha iyi olacağını söyledi. Ondan sonra Mourinho'nun aklına girdim ve onun sayesinde şu an Chelsea'de adım geçiyor. Mourinho'nun görevden ayrılması benim için kötü oldu" diye konuştu.
 
'Chelsea'ye hayır demem'
Londra ekibinin kadrosunda bir çok kaliteli oyuncunun bulunduğuna dikkat çeken Niasse, "Diego Costa ve Loic Remy gibi müthiş forvetleri var. Ama başka bir santrfora da ihtiyaçlarının olduğunun farkındayım. Hala radarlarında olduğumu biliyorum ve bu futbol hiç bir şey belli olmaz. Her an herşey olabilir. Şu an Lokomotiv'in oyuncusuyum ve sadece burada ligin ikinci yarısına konsantre olmuş durumdayım. Ancak tabii Chelsea'den bir teklif gelirse buna hayır demem. İngiltere'de oyanamak beni çok geliştirir" ifadelerini kullandı.

Milliyet