Aatıf, Trabzonspor yolunda

Aatıf, Trabzonspor yolunda

Sezon bitti, Trabzonspor'da transferin startı verildi...

Sivasspor'un yıldızı Aatıf için Bordo-Mavililer teklifini yaptı, beklemeye başladı. Eğer istenen seviyede bir yanıt gelmezse Fırtına, kontratında yazan 3 milyon euroluk serbest kalma bedelini ödeyip Faslı'yı bitirecek.

Trabzonspor’da sezon Sivasspor deplasmanında alınan beraberlikle biterken, Bordo-Mavililer için transfer süreci de resmen başlamış oldu. Geçtiğimiz hafta içinde Kayserispor’dan Hakan Arıkan, Alper Uludağ ve Okay Yokuşlu’yu bitiren Karadeniz temsilcisi, asıl bombaları da patlatmak üzere. Sezonun erken açılacağı ve kampa erken gidileceği için Fırtına transferlerini bu döneme yetiştirmekte kararlı.
 
Yanal da doğruladı

 
Teknik direktör Ersun Yanal’ın da vurguladığı üzere, Trabzonspor’un 7-8 transfer yapıp kadrosunu revize etmesi bekleniyor. O yıldızlardan biri de Sivasspor’un yıldızı Aatif. Faslı oyuncunun 2017’ye kadar sözleşmesi var ve adı Arap takımlarıyla anılıyor ama geçtiğimiz sezonun gol kralının Türkiye’de kalma isteği biliniyor. Aatıf için devrede olan ve teklif yapma konusunda sezon sonunu bekleyen Bordo-Mavililer, Yiğidolar’ın kapısını çalmaya hazırlanıyor.
 
Oyuncu artı para
 
Trabzonspor’un 1.5 milyon Euro (4.5 milyon TL) artı kadroda düşünülmeyen 1-2 oyuncuyla Sivasspor’a teklif yapacağı bildirildi. Eğer bu teklif kabul edilmezse Karadeniz ekibi son planını devreye sokacak. Buna göre de Aatif’ın sözleşmesinde yazılı olan ‘3 milyon Euro (9 milyon TL) getiren takıma gider’ maddesiyle transfer bitirilecek. Bu görüşmeleri ise takımın yeni sportif direktörü Süleyman Hurma yönetecek.
 
Fanatik