Advocaat'tan çifte zafer sözü !

Advocaat'tan çifte zafer sözü !

Dick Advocaat, Beşiktaş ve Feyenoord maçlarından galibiyetle ayrılacaklarının sözünü verdi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, Beşiktaş maçı öncesinde tesislere giden Başkan Aziz Yıldırım ve yöneticiler ile görüştü. Ligde ve Avrupa'da önemsenecek bir çıkış yakaladıklarını dile getiren Hollandalı hoca, “Şu an her şey yolunda. Önümüzde çok zorlu iki karşılaşma var. Beşiktaş'ı yenip ligde hedeflediğimiz yere ulaşacağız. Ama esas olan ondan sonraki Feyenoord maçında galip gelip Avrupa'da yolumuza devam etmek” dedi.

Ciddi bir aşama kaydettiklerini ve tünelin ucundaki ışığı gördüklerini yöneticilere anlatan Teknik Direktör Advocaat, “Herkesin gözü üzerimizde. Futbolcularıma her maçın önemini tek tek anlatıyoruz. Özgüvenimiz yerinde. Şu anda sadece Beşiktaş'ı konuşuyoruz. Feyenoord maçını düşünmelerine izin bile vermiyoruz. Tüm takım derbiye kilitlendi. Çok olumlu bir hava var. Takımım kazanmak için her şeyi yapacaktır” şeklinde konuştu.

Sarı-lacivertlilerin dün yaptığı idman öncesinde öğrencileriyle görüşen Fenerbahçe’nin tecrübeli hocası Advocaat, Beşiktaş'ı tanıdıklarını söyledi. “Takım olarak iyi bir durumdayız” diyen Hollandalı çalıştırıcı, “Beşiktaş derbisinin önemini hepimiz biliyoruz. Zirve takibini sürdürmenin tek yolu Beşiktaş'ı yenmekten geçiyor. Tek düşüncemiz kazanmak olmalı. Beşiktaş ve Başakşehir'i yakalayana kadar puan kaybetme lüksümüz yok” ifadelerini kullandı