Ahmet Çakar'dan, Emre Belözoğlu için olay sözler

Ahmet Çakar'dan, Emre Belözoğlu için olay sözler
Güncelleme:

Eski hakem ve futbol yorumcusu Ahmet Çakar kendi evinde Galatasaray'a 3 - 0 yenilen MKE Ankaragücü'nün teknik direktörü Emre Belözoğlu için açtı ağzını yumdu gözünü.

Ankaragücü'nün Galatasaray mağlubiyeti sonrası Ahmet Çakar'dan olay yaratan bir iddia ortaya atıldı. Emre Belözoğlu'nun Fenerbahçe'nin şampiyon olmasını istemediğini ifade eden Ahmet Çakar'ın sözleri sosyal medyaya damgasını vurdu.

İşte Ahmet Çakar'ın o yorumları:

"Emre Belözoğlu utanmalısın. İlhan Palut ile gurur duyuyorum.
Şampiyonluğa oynayan takımlar iki farklı deplasman oynadı. Biri Rize, diğeri Ankara... Bunu tüm spor kamuoyuna soruyorum!
İki takım da kaybetti. Biri 3-1, diğeri 3-0... Futbolcuların ve kenardaki yönetimin motivasyonu sizde bir şey uyandırdı mı?
Rize ısırıyordu, çıkıyordu mücadele ediyordu belki de maçı kaybetmeyeceklerdi. Bugün Ankaragücü'nü seyrettim, takım tarihinde 3 büyüklere karşı ilk defa bu geceki gibi pamuk gibi oynadıklarını gördüm.
Kenarda Emre Belözoğlu'na bakıyorum, sanki anaokuluna yeni atanmış bir öğretmen gibi, çocukları kırmamak için sakin duruyor.
Emre Belözoğlu pamuk gibiydi. Ankaragücü ise çift kale antrenman maçına çıkmıştı.
Tüm değerlerim üzerine yemin ederim fakat ispatlayamam. Emre Belözoğlu Fenerbahçe'nin şampiyon olmasını istemiyor.
Seversiniz sevmezsiniz ama İsmail Kartal adamlık konusunda 50 tane Emre eder...
Eğer Emre Belözoğlu Fenerbahçe'nin şampiyon olmasını istiyorsa ben bayan Ahmet'im...'
İsmail Kartal şampiyon olursa tarihe geçecek ve yerini alacak. Şampiyon olursa seneye de İsmail Kartal devam edecek ve uzun yıllar devam edecek.
Emre alternatifi bu sebeple hiçbir zaman düşünülmeyecek..."