Akhisar’da kadro belirsizliği

Akhisar’da kadro belirsizliği

Akhisar Belediyespor'da teknik direktör Cihat Arslan, Gaziantepspor karşısında kadro kararsızşığı yaşıyor.

Hafta içinde Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final mücadelesinde Galatasaray’a sahasında 2-1 yenilen Akhisar Belediyespor pazar günü deplasmanda oynayacağı Gaziantepspor maçı için bu kente giderken teknik direktör Cihat Arslan, kadro kararsızlığı yaşıyor.

Galatasaray’a karşı Lukac, Sami, N’Guemo, Merter, Onur, Ahmet Cebe ve Kadir’i dinlendirip Bora, Abdülkadir, Tolga, Aykut, Alper, Muğdat ve Soner’e görev veren Cihat Arslan, yedek oyuncularının başarılı performansından memnun kaldı.

Özellikle Muğdat, Tolga, Alper ve Abdülkadir sergiledikleri futbolla göreve hazır olduklarını gösterirken Merter’in de cezalı olmasını dikkate alan Cihat Arslan’ın kadroda değişime gidebileceği bildirildi.

Yeşil siyahlı takımda Grbic’in de iyileşmesiyle Mervan dışında eksik kalmadı. Kadrodaki 25 oyuncunun da formda olduğunu söyleyen Cihat Arslan, “Ara transfer döneminde karışan kafalar toparlandı. Artık daha rahat konsantre oluyoruz. Üst grubu yakalamaya çalışan Gaziantepspor maça çok asılacak. Dikkatli olmak zorundayız” dedi.