Alnından öpülecek adam

Alnından öpülecek adam

Galatasaray’ın üç puan almasına en büyük katkıyı sağlayan isim olan Fernando Muslera, Cim-Bom’a bayram yaşattı.

Mersin İdman Yurdu deplasmanında Galatasaray’ın üç puan almasına en büyük katkıyı sağlayan isim olan Fernando Muslera, Cim-Bom’a bayram yaşattı.

Sarı-kırmızılıların dünkü mücadelesinde rakibe tek başına karşı koyan ve yüzde yüzlük iki şutu çıkaran isim olan Uruguaylı file bekçisini maç sonunda kutlayan Antrenör Yıldırım Uran oldu. Kenara gelen Muslera’yı kucaklayan Uran, başarılı kaleciyi alnından öptü. Takım arkadaşları da Muslera’nın üzerine titredi.

Galatasaray’ın başarılı file bekçisi, dünkü maçın son dakikasında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düştü. Fernando Muslera, hafta sonu oynanacak Gençlerbirliği karşılaşmasında görev yapamayacak.

Muslera ise ilk yarı yaptığı kurtarışın ekstra olduğunu söyleyerek, “Hedefim en iyi şekilde antrenmanlarda maça hazırlanmak ve takımıma maksimum yararı vermek. Sarı karttan dolayı üzgünüm ama hakem beni yanlış anladı. Zaman geçiriyorum sandı. Kötü niyetle atmadım topu oraya... Ama hazır kalecilerimiz var, gözüm arkada değil. Benim yerime oynayacak arkadaşım işini yapacaktır” diye konuştu.