Aslan İstanbul'a dönüyor !

Aslan İstanbul'a dönüyor !

Avusturya kampında son antrenmanını gerçekleştiren Galatasaray İstanbul'a dönüyor.

Galatasaray, Avusturya’nın Windischgarsten kasabasında sürdürdüğü birinci etap yurt dışı kamp hazırlıklarını bu sabah gerçekleştirdiği antrenmanla tamamladı.

Basın mensuplarına açık olarak yapılan antrenmanda dün SV Ried ile oynanan hazırlık maçında 45 dakikadan fazla forma giyen oyuncular rejenerasyon çalışması gerçekleştirdi.

Diğer oyuncular ise ısınma hareketleriyle antrenmana başladı.

Isınma hareketlerinin ardından iki grup hâlinde pas çalışmasına geçilen antrenmanın ana bölümünde taktik çalışmalar üzerinde durulan bir maç yapıldı.

Antrenmanın son bölümünde ise iki kaleli yan top çalışması gerçekleştirildi.

Galatasaray’ın Windischgarsten’daki son antrenmanı, soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı.

Hakan Balta ve Emre Can Coşkun, hazırlanan program dâhilinde takımdan ayrı özel çalıştı.

SV Ried maçında baş ve sırt bölgesine darbe alan Sercan Yıldırım ise rejenerasyon çalışmasını sağlık ekibinin kontrolünde gerçekleştirdi.

Sarı-Kırmızılılar, bu akşam yerel saatle 21.15’te Türk Hava Yolları’na ait özel bir uçuşla Avusturya’dan İstanbul’a dönerek yarın sabah saat 10.00’da Florya Metin Oktay Tesisleri’nde basın mensuplarına kapalı bir çalışma yapacak.

3 gün izin

Galatasaray 3 günlük iznin ardından 20 Temmuz Pazartesi günü İstanbul’dan Avusturya’ya hareket ederek ikinci etap kamp çalışmalarına başlayacak. Bu dönemde Celta Vigo (22 Temmuz Çarşamba), Udinese (25 Temmuz Cumartesi) ve OGC Nice (28 Temmuz Salı) ile olmak üzere üç hazırlık maçı yapacak olan Sarı-Kırmızılı ekip, 31 Temmuz Cuma günü çalışmalarını tamamlayarak İstanbul’a dönecek.