Beşiktaş geri sayıma başladı ! Loic Remy

Beşiktaş geri sayıma başladı ! Loic Remy

Beşiktaş, golcü sıkıntısını çözmeye çalışıyor.

Beşiktaş geri sayıma başladıForvet sıkıntısını bir türlü çözemeyen Beşiktaş’ta Fikret Orman’ın ilk tercihi Loic Remy’nin Kartal olabilmesi için gözler Chelsea’nin kararına çevrildi.
 
Yeni sezonun ilk resmi maçında yarın Süper Kupa mücadelesi verecek olan Beşiktaş, golcü sıkıntısını çözmeye çalışıyor. Siyah-beyazlıların ilk hedefi, Başkan Fikret Orman’ın da gözdesi olan Loic Remy. Orman, İngiltere’de Chelsea’nin Fransız forvetiyle anlaşma sağlamıştı. Remy’yi Everton’dan Lukaku’nun transferinde kullanmak isteyen İngiliz kulübü, bu planı gerçekleşmezse 29 yaşındaki yıldızı satın alma opsiyonuyla Beşiktaş’a kiralayacak.
 
Beşiktaş, Remy konusunda Chelsea’den gelebilecek olumsuz bir yanıta karşı golcü arayışlarında Şenol Güneş’in de raporları doğrultusunda alternatifli hareket ediyor. Öncelikle Mario Gomez’den umudunu kesmeyen yönetim, Liverpool’un Belçikalı yıldızı Benteke, Porto’dan Kamerunlu Vincent Aboubakar ve Dinamo Kiev’in Kongolu forveti Mbokani’yi de gündeminde tutmaya devam ediyor. Taraftar ise sabırsızlıkla golcü bekliyor.

Amkspor

Etiketler Beşiktaş Loic Remy