Beşiktaş'ın müthiş ikilisi

Beşiktaş'ın müthiş ikilisi

Beşiktaş’ta sezon başından beri sürekli gelişim gösteren Oğuzhan Özyakup, Atiba Hutchinson ile gösterdiği müthiş uyumla da vitrine çıktı.

Kartal’da sezon başından beri sürekli gelişim gösteren Oğuzhan Özyakup, Galatasaray karşısında formunun zirvesine çıktı. Derbide gol ya da asist katkısı yapamasa da performans anlamında fark yaratan Oğuzhan, takımının hücumlarını yönlendiren isim oldu.

Jose Sosa’nın, Mario Gomez’i destekleyen gizli forvet gibi oynamasından dolayı orta sahada oyun kuruculuk görevini üstlenen genç yıldız ‘8’ numara rolünde oynadı. Oğuzhan, Beşiktaş’ın derbideki toplam 21 gol girişiminin 8’inde tek başına öne çıktı. Genç futbolcu, 2 anahtar pas ve 6 isabetli şut attı.

Oğuzhan, Atiba ile gösterdiği müthiş uyumla da vitrine çıktı. Maçın başından itibaren rakibini baskı altına alan siyah-beyazlılarda, Oğuzhan-Atiba ikilisi pas isabet rekoru kırdı. Beraber 57 isabetli pas yapan orta saha ikilisi bireysel anlamda da fark yarattı. Oğuzhan 38’de 34 pas isabeti bulurken, Atiba ise 23’te 23 yaptı.

Yeni hedef Karabük

Kartal’da gözler Ziraat Türkiye Kupası’na çevrildi. Siyah-beyazlı takım, PTT 1. Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor’la yarın akşam Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynayacağı ilk hafta maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı. Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda derbide 11’de forma giyen futbolcular yenileme programı uyguladı. Diğer oyuncuların ise koşu, istasyon çalışmaları ve pas organizasyonlarının ardından yarı sahada çift kale maç yaptığı belirtildi.

Tolga’ya operasyon

Belindeki ağrılar yüzünden derbide forma giyemeyen Tolga Zengin dün Acıbadem Fulya Hastanesi’nde operasyon geçirdi. Tecrübeli kalecinin beline genel anestezi altında ‘ozon nükleolizis’ işleminin uygulandığı duyuruldu. Üç gün dinlenecek olan Tolga’nın cuma günü takımla çalışmalara başlayabileceği belirtildi.