Çağlar'a Beşiktaş kancası !

Çağlar'a Beşiktaş kancası !

Beşiktaş, Fatih Terim'in prensi Çağlar Söyüncü için temaslarını hızlandırdı.

UEFA Şampiyonlar Ligi’ne direkt katılma hesapları yapan Beşiktaş, transfer için kolları sıvamış durumda... Transferde önceliğini savunmaya verecek olan siyah beyazlılar, Altınordu’dan Çağlar Söyüncü ve Milan’dan Zapata için temaslarını hızlandırdı.

Beşiktaş’ın temasa geçtiği ilk isim Altınordu’nun genç stoperi Çağlar Söyüncü oldu. 19 yaşındaki oyuncu için devre arasından bu yana temaslarını sürdüren siyah beyazlılar, Avrupa’dan birçok teklif alan genç stoperi bir an önce takıma kazandırmak istiyor. Akhisar maçı için hafta sonunda İzmir’e gidecek başkan Fikret Orman’ın Altınordu yönetimiyle masaya oturacağı belirtildi. Taraflar anlaşırsa, Çağlar için ön protokol imzalanacak.

GÜNEŞ’İN GÖZDESİ ZAPATA
Beşiktaş’ın transfer gündemindeki bir diğer isim ise Milan’ın savunmadaki yıldızı Zapata... Teknik direktör Şenol Güneş’in, sezon sonunda İtalyan devi ile sözleşmesi bitecek 29 yaşındaki Kolombiyalı’nın transferi için ısrarcı olduğu öğrenildi.  Tecrübeli stoperle prensip anlaşmasına varan siyah beyazlılar, Zapata’yla yaz döneminde sözleşme imzalamak istiyor. 2008’den beri Milan’da forma giyen Zapata bu sezon 19 resmi maçta görev yaptı.

Hürriyet