Çaykur Rizespor zevk verecek...

Çaykur Rizespor zevk verecek...

Çaykur Rizespor, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor...

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, "Zevk veren, mücadele gücü üst düzey olan, tehlike bölgesinden uzak, yukarıya yakın bir takım yapmaya çalışıyoruz" dedi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, yeni  sezon hazırlıklarını sürdürüyor.
 
Mehmet Cengiz Tesisleri'nde, teknik direktör Hikmet Karaman  yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, ayak tenisi oynadıktan  sonra kondisyon ağırlıklı çalıştı.
 
Yaklaşık 1,5 saat süren idmanda, yeni transferler Robin Yalçın, kaleci  Gökhan Akkan'ın yanı sıra transferi gündemde olan Yunan oyuncu Keramidas  Philippas da yer aldı. Teknik direktör Karaman, Keramidas hakkındaki son kararı,  Rize kampının ardından verecek.
 
Karaman, gazetecilere yaptığı açıklamada, şu ana dek altyapıdan ve  yurt dışından gelen oyuncuları görme şansı bulduğunu aktarırken, tam anlamıyla 3  Temmuz'dan sonra toplanarak antrenmanlara başlayacaklarını söyledi.
 
Rize'deki ilk kamp döneminin önemli olduğunu, Avusturya'ya lige  hazırlanacak tam kadroyla gideceklerini vurgulayan Karaman, "Başta başkanımız  Metin Kalkavan ve yönetimimiz ile dışarıdan destek veren herkese transfer  çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Sallamacılar var, onlara etmiyorum.  Özellikle Robin Yalçın, Ahmet İlhan ve Mehmet Akyüz'ün transferi önemli. İki  kalecinin yanında üçüncü kaleci olarak altyapıdan 17 yaşındaki Mert Kuleli'yi  seçtik. Bu şehrin çocuğu. Sallamacılar var ya son on yılda altyapıdan çıkan bir  oyuncu ismi söyleyemez" diye konuştu.
 
Karaman, transferde çalışmaların titizlikle devam ettiğini belirterek,  şunları kaydetti: "Transferde 4 nokta atışımız olması gerekiyor. Çok üst düzey isimler  olursa üçe inebilir. Biz Rize şehrine hizmet etmeye geldik. Rize halkıyla çok iyi  diyaloğumuz var. Bu sezon Rize halkına 'of puf' dedirtmeyecek, ligde konum olarak  herkesin çekindiği bir takım olarak sahaya çıkmak istiyoruz. Kadroyu yaparken  buna dikkat ediyoruz ama kolay değil. Zevk veren, mücadele gücü üst düzey olan,  tehlike bölgesinden uzak, yukarıya yakın bir takım yapmaya çalışıyoruz."
 
Takım kaptanı Kıvanç Karakaş ise kazasız, sakatlıksız bir lig  temennisinde bulunarak, geçen sezon yaşadıkları küme düşme endişesinden uzak  görüntü ortaya koymak için mücadele edeceklerini söyledi.