Cenk Tosun çifte düğün istiyor

Cenk Tosun çifte düğün istiyor

Beşiktaş’ın kulübedeki silahı Cenk Tosun, 2016’da şampiyonluk kupasını kazanacaklarını söyledi ve ekledi: "Yaza evlenmeyi düşünüyorum. İnşallah çifte düğün yapacağız"

Fenerbahçe ve Galatasaray’ın cazip tekliflerine rağmen Beşiktaş’ı seçen Cenk Tosun, AMK’ya konuştu. Antalya kampında muhabirimiz Fatih Erdoğdu’ya samimi açıklamalarda bulunan gurbetçi futbolcu, şampiyon olacaklarını iddia etti. Fazla uzatmaya gerek yok, sözü Beşiktaşlılar’ın ‘Tosun Paşa’sı Cenk’e bırakıyoruz:

“İlk yarıyı statsız bir şekilde lider bitirdik. Belki son maçları Vodafone Arena’da oynarsak bu bizi olumlu etkiler. Stadımızı dört gözle bekliyoruz. Hepimiz sabırsızız. Dünyanın en güzel stadında dünyanın en iyi taraftarının önünde bizi kolay kolay kimse yenemeyecek.

“LİGİN ikinci yarısında derbilerin dışarıda olması dezavantaj değil. Sahada liderlerimiz, oturmuş bir kadromuz var. Derbileri kazandık, geçtiğimiz yıllarda yapamadıklarımızı başarıyoruz. Yaza düğün yapmayı planlıyorum. İnşallah şampiyon da oluruz ve çifte düğün yaparız! İlk devre en çok sevindiğim maçlar oynamadığım Fenerbahçe ve Galatasaray derbileriydi. Skenderbeu’e 2 gol attığımmaçı da unutamam. Gomez’le güzel bir rekabet içindeyiz. Yarış olmayan yerde başarı olmaz. Ondan öğreneceğim çok şey var. Biz Gomez’le yarışmıyoruz, takımı şampiyon yapmaya çalışıyoruz.”

HAYALİ MİLLİ FORMA

“Milli takımda sorunumuz genelde turnuvalara gitmek oluyor. Turnuvalarda genelde iyi sonuçlar alıyoruz. Katıldığımız Dünya Kupası ve Avrupa Şampiyonası’nda sokaklara çıkıp galibiyetleri kutlardık. Okula bayraklarla gittiğimiz günler oldu. Onca sene sonra benim de forma giyebileceğim bir turnuva şansı geldi. İkinci yarıda mümkün olduğunca çok gol atıp, Fransa kadrosunda yer almak istiyorum…”

AMK Gazetesi