Cenk Tosun'dan penaltı açıklaması !

Cenk Tosun'dan penaltı açıklaması !

Galatasaray ile oynanan Turkcell Süper Kupa maçının en şanssız ismi Cenk Tosun takım arkadaşlarına dert yandı.

Galatasaray ile oynanan Turkcell Süper Kupa maçının en şanssız ismi Cenk Tosun takım arkadaşlarına dert yandı.

Kariyerinin en kötü gecelerinden birini yaşadığını belirterek şanssızlığına adeta isyan eden siyah-beyazlı golcünün, “Böylesine maçlarda bu pozisyonları değerlendirmek lazım. İyi oynadığımız maçta kupayı alamadığımız için çok üzgünüm” dediği öğrenildi.

Teknik heyet ve arkadaşları tarafından teselli edilen Cenk Tosun’un kaçırdığı penaltı vuruşu için ise “İlk anda topu sol köşeye göndermeyi düşünmüştüm. Öyle konsantre olmuştum ki, tam o sırada hakem atışı tekrarlattı. O an ne olduğunu anlayamadım. İkinci vuruşta topun üstten auta gittiğini görünce kendime çok kızdım. Evet pozisyonlara girmemiz çok önemliydi ama bu tür pozisyonları kaçırmamalıyım. Bundan sonra yapmam tek gereken şey bu maçı geçmişte bırakmak. Benim için üzücü bir tecrübe oldu ama artık Alanyaspor maçını düşünmek zorundayım” ifadelerini kullandığı belirlendi.

‘Yeni sezonda 3. yıldızı takacağız’

Beşiktaş Kulübü İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Candaş Tolga Işık, Spor Toto Süper Lig’de 2016-2017 sezonunu da şampiyon olarak tamamlayıp, 3. yıldızı takacaklarına inandığını söyledi.

Başkan Fikret Orman yönetiminde transfer komitesinin çalışmalarını sürdürdüğünü dile getiren Işık, “Yeni sezonda üçüncü yıldızı takacağız. Avrupa’da da Beşiktaş’tan daha çok söz ettireceğiz. Başkanımızın transferde prensipleri var. Bütçeye uygun davranmaya gayret ediyor. Taraftarımız rahat olsun” dedi. Galatasaray maçına da değinen siyah-beyazlı yönetici, rakiplerini tebrik eden Beşiktaşlı futbolcuların büyük olgunluk gösterdiğini sözlerine ekledi.