Denizli'den iki temel felsefe

Denizli'den iki temel felsefe

Mustafa Hoca, hücumda çabuk ve hızlı oyun istediğini belirtti.

Denizli, Antalya kampında temel felsefesini oyuncularına aktardı. Donk ve Linnes’i bitiren, üçüncü olarak da golcüyü bekleyen Mustafa Hoca, hücumda çabuk ve hızlı oyun istediğini belirtti.

Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Antalya kampında temel felsefesini oyuncularına aktarıp, bu şekilde futbol istediğini belirtti.

Sarı-kırmızılı futbolculara oyun felsefesini anlatan Cim-Bom’un teknik patronu, çabukluğun ve süratli futbolun kendileri için çok önemli olduğunu aktarıyor. Denizli sürekli olarak, “Çabuk oyna, hızlı oyna” diyerek tempoyu artırmaya çalışırken, ligin ikinci yarısında özellikle hücum bölgesinde tempolu futbolun tercih edileceği belirtildi.

Donk ve Linnes’in ardından üçüncü transferin golcü olacağı belirtilirken, Mustafa Denizli’nin de bu futbolcunun da kendi felsefelerine uygun olarak sürate dayalı özelliklerinin bulunmasını istediği vurgulanmıştı.

Denizli bu uyarılarının yanı sıra sahada dayanıklılığın artması için de çalışmalarına erken start verdi. Sarı-kırmızılıların teknik direktörü, antrenmanda futbolcularından oyun içinde kesinlikle pes etmemeleri gerektiğini anlattı.