Derbi sonrası PFDK'dan flaş kararlar

Derbi sonrası PFDK'dan flaş kararlar

Beşiktaş-Fenerbahçe maçı, ev sahibi siyah beyazlı kulübü, sarı lacivertlilerin genel sekreteri Mahmut Uslu'yu ve saha komiseri Nezir Aydın'ı da yaktı...

Fenerbahçe yöneticisi Mahmut Uslu, Beşiktaş - Fenerbahçe derbisinin ardından yaptığı açıklamalardan dolayı PFDK'ya sevk edildi. Ayrıca derbide Robin Van Persie'ye davranışıyla çok konuşulan saha komiseri de PFDK'ya sevk edildi. Öte yandan Beşiktaş da saha olaylarından ötürü PFDK'lık oldu.

İşte TFF'den yapılan açıklama;

'FENERBAHÇE A.Ş. Kulüp idarecisi MAHMUT USLU'nun BEŞİKTAŞ A.Ş.-FENERBAHÇE A.Ş. sonrası yazılı ve görsel medyada yer alan "sportmenliğe aykırı açıklamaları" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatının 38. maddesi uyarınca 29.09.2015 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.' denildi.

USLU'NUN DERBİNİN ARDINDAN YAPTIĞI AÇIKLAMA

Genel Sekreter Mahmut Uslu, derbinin ardından yaptığı açıklamalarda, “İnanılmaz hatalar yaptılar. Ama hata değil bunlar, resmen bizi doğradılar. Son 15 senedir ilk defa böyle bir doğrama yaşadım. Ayıp ediyorlar. Böyle hakemlik mi olur?” demişti.

OLAY SAHA KOMİSERİ DE PFDK'DA!

Beşiktaş - Fenerbahçe derbisi sırasında Robin Van Persie'ye davranışıyla çok konuşulan Saha Komiseri Nezir Aydın, PFDK'ya sevk edildi.

TFF'den yapılan açıklama;

'Saha Komiseri NEZİR AYDIN'ın BEŞİKTAŞ A.Ş.-FENERBAHÇE A.Ş. sonrası sosyal medya hesabında yer alan "sportmenliğe aykırı hareketi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatının 36. maddesi uyarınca 29.09.2015 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.'

30-042.jpeg

BEŞİKTAŞ 'ÇİRKİN VE KÖTÜ TEZAHÜRATTAN...'

'BEŞİKTAŞ A.Ş. Kulübü'nün 27.09.2015 tarihinde oynanan BEŞİKTAŞ A.Ş.-FENERBAHÇE A.Ş. Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu müsabakasındaki "çirkin ve kötü tezahüratı" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 53. maddesi uyarınca, "saha olayları" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 52. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.' denildi.