Dirk Kuyt'tan takım arkadaşlarına mesaj

Dirk Kuyt'tan takım arkadaşlarına mesaj

Dirk Kuyt, deplasmanda 1-0 kazanılanMersin İdmanyurdu mücadelesinin ardından takım arkadaşlarını motive eden konuşmalar yaptı.

Sezon sonunda eski takımıFeyenoord’un yolunu tutacak olanKuyt’ın, son dakikalarda gelen gollerin tesadüf olmadığını belirterek, “Maçları son anlarda attığımız gollerle kazanıyor olabiliriz. Ancak önemli olan son düdük çaldıktan sonra 3 puanın sahibi olmak. Bu kesinlikle bir tesadüf değil. Tam aksine bir işarettir. Şampiyonluk şansımımızı son ana kadar sürdürmemiz için mücadelemizden asla vazgeçmemeliyiz. Bu yolda elimizden gelenin en iyisini yapmamız gerekiyor. Biz görevimizi yerine getirip, kalan iki maçımızı da kazanalım, sonra da şampiyon olup olmayacağımıza bakarız. Ancak ümidimizi hiç kaybetmeyelim” dediği öğrenildi. 

‘Rüyam gerçekleşir’

Sarı-Lacivertli renklere kupayla veda etmek istediğini belirten tecrübeli oyuncunun konuşmasının devamında da takım arkadaşlarına, “Hepiniz harika karaktere sahip futbolcularsınız. Birçok zorluğa rağmen sahaya çıkıp, hep birlikte tüm gücümüzü sahaya yansıtmaya devam etmeliyiz. En az 1 kupa sevinci yaşayıp, Feyenoord’a moralli gitmek istiyorum. Ya Türkiye Kupası ya da Süper Lig... Ancak her ikisi de olursa, bu en büyük rüyamın gerçekleşmesi anlamına gelecek” ifadelerini kullandığı bildirildi. 

Fanatik