Feda sırası yabancılara geldi !

Feda sırası yabancılara geldi !

İkinci yarı başında bazı oyuncularla masaya oturup indirimli yeni mukaveleler yapan Bordo-Mavililer’de sıra yeni sezon öncesinde yabancılarda.

Cardozo, Cavanda, Esteban, Douglas ve Marko Marin ile yapılacak görüşmeler yol haritasını belirleyecek

İkinci yarı başında bazı oyuncularla masaya oturup indirimli yeni mukaveleler yapan Bordo-Mavililer’de sıra yeni sezon öncesinde yabancılarda. Cardozo, Cavanda, Esteban, Douglas ve Marko Marin ile yapılacak görüşmeler yol haritasını belirleyecek

Bordo-Mavililer’de yeni sezonun transfer operasyonu sadece dışarıda değil, iç bünyede de tüm hızıyla devam ediyor.

Hatırlanacağı gibi ligin ikinci yarısının başında yöneticiler, takımdaki yerli oyuncuların bazılarıyla masaya oturmuş, ücretlerinde indirim sağlayıp yeni mukaveleler imzatlatmıştı.

Bu süreçte takımın yabancılarıyla da masaya oturulması gündeme gelmiş, ancak yabancılarla temaslar ertelenmişti.

Fanatik'in haberine göre; Yönetim, o görüşmeleri sezon bitmeden gerçekleştirme kararı aldı. Cardozo, Esteban, Marko Marin ve Douglas ile masaya oturulacak ve yeni dönemin yol haritası şekillenecek.

CARDOZO

Devre arasında başta Çin’den olmak üzere çeşitli teklifler geldi. Ancak Paraguaylı oyuncu, sezonu tamamlamak istedi, kaldı. 1 sezon daha mukavelesi var. Çin’i kesinlikle istemiyor. ABD ya da tekrar Portekiz’e dönüşe sıcak. Uygun şartlarda anlaşılırsa Trabzon gönderebilir.

DOUGLAS

Bonservisine 1.5 milyon Euro verilmişti. Kalması kesinlikle düşünülmüyor. Piyasası var ve gelecek en iyi teklif hemen değerlendirilecek.

ESTEBAN

Bundan 1 ay öncesine kadar banko gidecekler listesindeydi. Fakat Onur’un sakatlığında bulduğu forma şansını çok iyi kullandı. Maliyeti de düşünülürse artık kalması için uğraşılacak.

CAVANDA

Maliyet-fayda açısından en çok alkışlanan transferdi. 1 milyon 750 bin Euro’ya geldi, yıllık 825 bin Euro kazanıyor. Şu an İtalya başta olmak üzere geldiği bonservis bedelinin 2 katını vermeye hazır çok takım var. Belçika Milli Takımı’na gidişi vitrin yapmasında çok etkili oldu. Herkesin aksine ona iyileştirme bile düşünülüyor.

MARKO MARİN

4 milyon Euro’luk satın alma opsiyonu var. Trabzon, Marko Marin’i elinde tutmak istiyor ama kesinlikle daha makul şartlarla. Marko Marin’in yıllık ücreti ise sonra konuşulacak konu durumunda.

Oyuncu    Yıllık ücreti
Cardozo    2.5 milyon Euro garanti+12 bin Euro maç başı
Esteban    550 bin Euro garanti ücret
Marko Marin    1.6 milyon Euro garanti+10 bin Euro maç başı
Douglas    1 milyon 550 bin Euro garanti+5 bin Euro maç başı
Cavanda    825 bin Euro garanti ücret