Feghouli, Fenerbahçe için reddetti

Feghouli, Fenerbahçe için reddetti

Cezayirli futbolcu Sofiane Feghouli’nin Valencia’nın yeni sözleşme önerisini geri çevirdiği belirtildi.

İspanyol ekibinin teklifinin Fener’in önerisi yanında sönük kaldığı da gelen haberler arasında...

Fenerbahçe'nin geçtiğimiz Ağustos ayında kadrosuna dahil etmek istediği ancak Valencia'nın Şampiyonlar Ligi play-off turunu geçerek gruplara kalmasının ardından İspanyol ekibinin transferine izin vermediği Cezayirli yıldız Sofiane Feghouli hakkında yeni bir gelişmenin yaşandığı bildirildi.
 
KABUL ETMEDİ...
Haziran ayında sözleşmesi sona erecek olan Feghouli'ye Valencia'nın yıllığı 2 milyon Euro'dan 3 yıllık sözleşme önerdiği ancak Feghouli'nin bu teklifi geri çevirdiği belirtildi. 26 yaşındaki sağ açığın teklifi geri çevirme nedeni olarak Fenerbahçe'den aldığı cazip teklif gösterildi.
 
3.2 MİLYON EURO GARANTİ!
Sarı-Lacivertli kulübün Sofiane Feghouli'ye yıllık 3.2 milyon Euro önerdiği ifade ediliyor. Bu yıllık 3.2 milyon Euro garanti parayı içeriyor. Maç başılar ve pirimler hesaba katıldığında ücret daha da yükselecek.
 
NANI INTER'E GİDEBİLİR

Feghouli'nin transferinin gerçekleşmesi durumunda Fenerbahçe'nin Luis Nani'nin Inter'e transferine izin verebileceği de kulübe yakın kaynakların bir başka iddiası. Fenerbahçe'nin 10-12 milyon Euro aralığında bir bonservis ücetini ödemeyi kabul etmesi durumunda Nani'nin transfe rine izin verebileceği ifade ediliyor. Nani de Inter iddiaları için Portekiz basınına öncelikle Fenerbahçe'nin izninin gerektiğini hafta içinde ifade etmişti.
 
Takvim