Fenerbahçe ne kadar forma sattı ?

Fenerbahçe ne kadar forma sattı ?

Fenerbahçeliler, yıldız transferlerine forma hücumuyla teşekkür etti...

Fenerium, ilk 3 günde yeni formalardan 35 bin satarak 500 bin ile rekor kırılan 2012-13'ün ilk üç gününü geçti. Taraftarlar, 1 milyon hedefi koydu.

Nanı ve Robin van Persie gibi dünya yıldızlarını renklerine bağlayan Fenerbahçe, bunun meyvesini hemen almaya başladı.

Sarı lacivertli kulübün yeni formaları satışa çıktığı ilk üç günde 35 bin adet satarak rekor kırıldı. Bu satış trendine Fenerbahçe'nin 500 bin forma sattığı 2012-13 sezonun ilk üç gününde bile ulaşılamamıştı.

Nani, ardından da van Persie'nin geleceğinin belli olmasından sonra satışa sunulan yeni formalara taraftar adeta hücum etti. Doğal olarak sarı lacivertliler en çok Manchester United'tan alınan bu iki yıldızın formalarına ilgi gösterdi.

KOMBİNE İLE BİRLİKTE ALDILAR

DEPOYA gelen 35 bin forma 10 Temmuz'da satışa sunuldu ve üç gün içinde tükendi. Özellikle kombine kart alan taraftarlar yeni formalardan bir tane almayı da ihmal etmedi.

Yine 10 Temmuz'dan önce Fenerium'un online mağazısından satışa sunulan 2 bin adet forma da 2 günde sattı. Kadın ve çocuklara yönelik formaların da bulunduğu yeni sezon forma satışında hedef 2012-13'teki 500 bin forma rekorunu kırmak. Ancak taraftar, kulüpten bağımsız olarak 1 milyon hedefi koymuş durumda.

YÜZDE 50'Si KASAYA GiRiYOR

KULÜP şu ana kadar sadece Fenerium'dan toplamda 50 bine yakın forma satışı yaptı. Formaların fiyatı ise 139 lira ve bunun yüzde 50'ye yakını kulüp kasasına giriyor. Fenerbahçe sponsoru Adidas'ın mağazalarında satılan formalardan da yüzde 10 pay alıyor. (Hürriyet)