Fenerbahçe patladı ! TFF'ye zemin isyanı

Fenerbahçe patladı ! TFF'ye zemin isyanı

Fenerbahçe, Akhisar Belediyespor maçı öncesi 19 Mayıs Stadı'nın zeminine isyan etti.

Fenerbahçe'nin isteği üzerine TFF'nin görevlendirdiği uzman, Manisa 19 Mayıs Stadı'nın zeminini inceledi ve "Maç oynanır" raporunu verdi. Fenerbahçeli yöneticiler ise buna "Neye dayanarak onay verdi? Tarlada maç mı oynanır?" diye tepki gösterdiler.

Fenerbahçe'den zemin tepkisi... Sarı Lacivertliler, Akhisar Belediyespor ile oynanacak zorlu 90 dakika öncesinde 19 Mayıs Stadı'nın zemininin bozukluğundan yakınmıştı. Hatta yöneticiler bununla da yetinmeyip karşılaşmanın başka bir stada alınmasını TFF'den istemiş, örnek olarak da Akhisar Belediyespor-Medipol Başakşehir karşılaşmasının Balıkesir'de oynanmasını göstermişti.

İşte bu gelişmelerin ardından Manisa 19 Mayıs Stadı'nda hummalı bir çalışma başlarken stadın zemininin incelenmesi için de TFF uzman görevlendirdi. O uzman da dün stada giderek yapılan çalışmaları ve çimin durumunu inceledi. Bunun sonucunda da Akhisar Fenerbahçe maçının Manisa 19 Mayıs Stadı'nda oynanabileceği raporunu verdi.

GÖZTEPE-MALATYA MAÇI İZMİR'E ALINDI
TFF'nin görevlendirdiği uzmanın verdiği 'oynanabilir' raporu Fenerbahçe cephesinde büyük tepki topladı. Sarı Lacivertli yöneticiler, "Neye dayanarak o sahada maçın oynanabileceği şeklinde rapor verildi, anlamıyoruz. O sahada top nasıl oynanır? Tarlada maç mı olur? Üstelik bizden önce yarın (bugün) bir de Göztepe - Malatya maçı oynanacak. Saha daha da bozulacak. Bunu nasıl dikkate almazlar?" diyerek tepki gösterdiler. Bu tepki üzerine TFF, PTT 1. Lig maçının İzmir Atatürk Stadı'na alındığını açıkladı.