Fenerbahçe'den 10 numara operasyon

Fenerbahçe'den 10 numara operasyon

Fenerbahçe sezon sonu sözleşmesi bitecek Banega için kolları sıvadı.

Sarı-lacivertliler, Sevilla ile olan sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Arjantinli yıldıza 3.5 milyon Euro'dan 3 yıllık sözleşme teklif etti... Fenerbahçe İspanya'da Feghouli ile de bir görüşme yapacak...

Sevilla'da bu sezon gösterdiği performansla bir çok kulübün traransfer listesine giren Arjantinli oyuncu için harekete geçen Sarı-Lacivertli yöneticiler İspanya'da yıldız oyuncunun menajeri ile bir araya geldi. Fenerbahçe gelecek sezon 10 numara olarak düşündüğü Banega'ya 3.5 milyon Euro'dan 3 yıllık sözleşme önerdi. Yıldız oyuncunun menajeri, dieğer kulüplerden gelen teklifleri de değerlendirerek Fenerbahçe'ye yanıt vereceklerini söyledi. Fenerbahçe Yönetimi Vitor Pereira'nın isteği üzerine bu oyuncu için tüm şartları zorlayacak. Finansal Fair-Play gözetimine giren ve harcamalara oldukça dikkat etmesi gereken Sarı- Lacivertliler bonservisi elinde olan yıldız futbolcuyu elinden de kaçırmak istemiyor. Arjantin Milli Takım forması giyen ve orta sahadaki yaratıcı futboluyla dikkat çeken Banega'yı Teknik Direktör Vitor Pereira'nın uzun süredir takip ettiği belirlendi.

İSPANYA'DA İKİNCİ RANDEVU FEGHOULI İLE!
Valencia, Atletico Madrid ve Newells Old Boys takımlarında forma giyen Banega 2014 yılından beri Sevilla'da oynuyor. Fenerbahçe Yönetimi İspanya'da Banega ile görüşürken listesindeki bir diğer isim olan Feghouli'yle de temesa geçti. Sezon sonunda Valencia'dan ayrılmayı planlayan Cezayirli yıldız ile yapılan ilk görüşmelerin olumlu geçtiği öğrenildi. Sezon sonunda Valencia'nın bırakmak istememesi nedeniyle Fenerbahçe'ye transfer olamayan Feghouli'nin yıllık 3.5 milyon Euro'ya sıcak baktığı ifade edildi. Bu konuda önümüzdeki günlerde yeni gelişmelerin olması bekleniyor.

SÖZLEŞMESİ SEZON SONU BİTİYOR
Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Banega için görüşmelerini aralıksız sürdüren F.Bahçeli yöneticilerin çok önemli gelişmeler sağladığı gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Takvim