Fenerbahçeli oyunculardan flaş karar !

Fenerbahçeli oyunculardan flaş karar !

Fenerbahçeli futbolcular, hergün olmasa da kendilerine en uygun günleri seçip 24 saat birlikte zaman geçirecekler.

Beşiktaş’ın Kasımpaşa’ya yenilmesi ile ipleri eline geçiren Fenerbahçe, şampiyonluk havasına iyice girdi.

Sarı-lacivertli futbolcular kendilerini maçlara daha iyi hazırlamak, daha iyi konsantre olmak için tesislerde kalmaya başladı. Son 8 maçta en iyi performansı sergilemek isteyen oyuncular adeta kendilerini kampa aldılar.    
 
Sezon içinde bazı bekar oyuncular zaman zaman tesislerde kalıyordu. Artık birçok evli futbolcu da benzer şekilde Samandıra’da yatıyor. Takımın çoğunluğu sabah çalışmasından sonra evlerine gitmeyip tesislerden çıkmıyor.     
 
Kalan 8 maç öncesi futbolcuların haftanın belirli günleri Samandıra’da 24 saat geçirmeye devam edeceği öğrenildi. Bu uygulamanın yönetimin ya da teknik heyetin talebi ile devreye girmediği, futbolcuların kendi aralarında aldığı karar sonrası başladığı belirlendi.
 
Toplantı yapıldı  
Bu konuyla ilgili olarak geçtiğimiz gün futbol takımı kendi içerisinde bir toplantı gerçekleştirdi. Bu toplantıda artık kritik haftalara girilirken yapılması gerekenler üzerine konuşuldu. Herkesin kendisine iyi bakması gerektiğinin altı çizildi. Bu sebeple maçların havasına girmek, takım kimliğini güçlendirmek, fiziksel ve taktiksel olarak daha iyi hazırlanmak için tesiste kalma kararı alındı. Mümkün olduğunca herkesin bu karara uyması istendi. Haftanın tamamında olmasa da futbolcular kendilerine en uygun günleri seçip tesislerde yatmaya başladı.    
 
Neler konuşuldu?   
Toplantıda ayrıca sıkıntılar da masaya yatırıldı. Herkes fikrini açıkça söyledi. Takım olma yolunda önemli adımlar atıldı. Kalan haftada tüm kişisel sorunların unutulması, sadece takım ve camia için mücadele edilmesi istendi.

Milliyet