Fikret Orman'dan Ospina çıkışı !

Fikret Orman'dan Ospina çıkışı !

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'dan şok bir Ospina çıkışı geldi.

Tolga Zengin’in yaptığı hatalar sonrası Beşiktaş’ta gündem kaleci transferi... Taraftar Arsenal’den David Ospina için kampanyalar düzenlerken yönetimin tavrı merak konusu...

Lizbon’da 0-0 sona eren ilk yarının ardından Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’la bir aradaydık. Henüz ‘Tolga şoku’ yaşanmadığı için kaleci transferine soğuktu Orman... Kaybedilen tur sonrası yöneticilerin de bastırmasıyla fikri değişen başkan, Ospina transferi içinse pek umut vermedi. Orman “Devre arasında oyuncu almak kadar zor bir şey var mı? Hem çok fazla iyi oyuncu bulamıyorsunuz hem de olanlar çok pahalı” dedi. Ospina’nın çok fazla gündeme geldiğini belirten Orman şöyle devam etti: “Ospina gibi bir oyuncuyu tabii ki isteriz. Ama Arsenal de kapılarını açmış bizi bekliyor değil ya! Adamların ikinci kalecisini nasıl alabiliriz? Zaten vermiyorlar. Ayrılsa bile çok talibi var.”

Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi de dün akşam katıldığı bir spor programında ' Kaleci bakılıyor. Bu şu anda Tolga’nın içinde bulunduğu durumla ilgili değil. Beşiktaş’ın bir kaleciye her zaman ihtiyacı var' açıklamasında bulunmuştu.

RENAN DAHA YAKIN

David Ospina transferinin zorluğuna dikkat çeken Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın bu sözleri, ibreyi alternatiflere çevirdi. Kartal’da kaleye en yakın isim olarak şu aşamada Botafogo’dan Renan... 26 yaşında, 1.90 boyunda olan Brezilyalı kalecinin ay sonunda sözleşmesi sona eriyor.

Habertürk