Galatasaray'da stopere iki yeni aday

Galatasaray'da stopere iki yeni aday

Hamza Hamzaoğlu'nun stoper için Vasco da Gama'lı Luan Garcia ve Gilberto Silva ismini düşündüğü belirtildi.

Spor Toto Süper Lig'in yeni sezonu için transfer dönemi devam ederken, takımlar da çalışmalarını sürdüyor. Bu takımlardan biri olan Galatasaray'da, yeni bir isim gündemde.

Sarı Kırmızılı takımın hocası Hamza Hamzaoğlu, stoper transferi için Luan Garcia'yı takibe aldı. Futbolcunun temsilciliğini yapan FIFA Menajeri Ayhan Yeşilbaş, ''Hamza hocanın beğendiği, transferini düşündüğü oyunculardan bir tanesi. Hocanın istediği oyuncu özelliklerine tam olarak sahip.

"Vasco'nun paraya ihtiyacı var"

Radyospor'da Özgür Sancar canlı yayın konuğu olan Yeşilbaş, ''Vasco'nun paraya ihtiyacı var. Bu yüzden Luan Garcia'nın satışına sıcak bakıyor. Oyunucu da Galatasaray'a gelmeyi arzu ediyor. Bu nedenle transfer olabilir. Hamza hoca isterse olur'' dedi.

"Diğer hedef Gilberto Silva"

Yeşilbaş, gündemdeki bir diğer Brezilyalı savunmacının ise Carlos Gilberto Silva olduğunu söyledi: ‘’Kısaca Gil olarak çağrılıyor. Corinthians'ta forma giyen 28 yaşındaki stoper Brezilya milli takımında da kendine yer buluyor. Son derece tecrübeli ve dengeli bir stoper. Ama Corinthians 6 milyon Euro istiyor. İndirim yapmaya yanaşmıyorlar’’ ifadelerini kullandı.