Galatasaray'dan Cavanda bombası !

Galatasaray'dan Cavanda bombası !

Serdar Aziz ve Emrah Başsan'ın ardından Eren Derdiyok ve Lucas Leiva transferlerini imza aşamasına getiren Galatasaray'da sürpriz bir gelişme yaşandı.

Martin Linnes'in vasat performansı nedeniyle buraya takviye yapılmasını talep eden Galatasaray'ın Hollandalı hocası Jan Olde Riekerink, Galatasaray yönetiminin hesaplarını alt üst etti. Transfer bütçesini gözden geçiren Galatasaray yönetimi, Trabzonspor'da gözden çıkarılan Pedro Luis Cavanda'yı gündemine aldı.

Geçen sezon devre arasında 2 milyon Euro karşılığında transfer edilen Martin Linnes, 5-2 kaybedilen Manchester United maçında tel tel dökülmüştü.

Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, bu mücadelenin ardından yönetime ek transfer raporu vererek, defansı güçlü bir sağ bek alınmasını istedi.Galatasaray yönetimi bu talep karşısında büyük şaşkınlık yaşarken, bütçe durumu yeniden gözden geçirildi.

Oldukça düşük bir maliyetle araştırmalara başlayan Galatasaray yönetimi,Trabzonspor'da gözden çıkarılan Luis Cavanda'yı gündemine aldı. Burada yıllık 900 bin Euro'ya oynayan 25 yaşındaki Belçikalı sağ bek Luis Cavanda konusunda,Trabzonspor'un da sıcak yaklaşımı, transferin gerçekleşme ihtimalini yükseltiyor.

Galatasaray'ın bu transferi 1.5 milyon Euro'ya bitirebileceği ifade ediliyor.

Norveçli satış listesine

Diğer taraftan Martin Linnes'in satış listesine konulabileceği de gelen haberler arasında...

Galatasaraylı yöneticiler, bu bölgede Sabri Sarıoğlu'nun da kontratının uzatılmasıyla başka takviye ihtiyacına gerek duyulmayacağı görüşünde birleşti. Ancak martinLinnes'in şu sıralarda İstanbul'dan ayrılmaya niyeti yok gibi görünüyor.

Sabri Sarıoğlu'nun ise olası bir kötü gidişte yine taraftar tepkisiyle karşılaşması muhtemel.

Fanatik