Hamzaoğlu eleştirilerden yakındı

Hamzaoğlu eleştirilerden yakındı

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Eskişehirspor'u 4-0 gibi farklı bir skorla geçtikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu.

İşte Hamzaoğlu'nun sözleri;

"Rotasyon yapmıştık, zaten bütün takım olarak hazırız. Böylesini ciddi bir maçta da bunu bir kez daha görmüş olmak beni sevindirdi. Hiçbir zaman küsmediler, bırakmadılar. Bir gün bu takımın onlara ihtiyacı olacağı günü sabırla beklediler. Ben kendilerine teşekkür ediyorum. Sürekli kontrolün bizde olduğu bir oyun oynadık. Şimdi önümüzde Benfica maçı var. O maçtan da iyi bir skorla buraya dönmeye çalışacağız"

"JEM OYUNDA FAZLA GÖRÜNMEZ AMA..."
 
"Ben bütün oyuncularımı inanarak kadroya dahil ettim. Hepsine güvenim, sevgim sonsuz. Bilal'in küçük bir ağrısı vardı, Jose'nin sıkıntısı vardı. Jem'e bugün şans geldi. İyi de oynadı. Jem sürekli oyunun içindedir. Ben onu ilk 17 yaşında izlediğimde de bu özelliği vardı. Göze görünmez, ama ihtiyaç olduğunda oradadır. Emre Çolak için de, geçtiğimiz Atletico maçında şanssız bir başlangıç yapmıştı Emre maça. O günden beri ben sabırsızlıkla Emre için böyle bir maçı bekliyordum Emre'yi morallendirmek için. Sağolsun iyi bir maç çıkardı, gerçekten iyi oynadı"
 
"SÜREKLİ BASKI, SÜREKLİ ELEŞTİRİ..."
 
"İlk 4 haftada oyundan biz de memnun değildik, ama ilerleyen haftalarda takımın oturması ile işlerin değişeceğini biliyorduk. Ancak sürekli baskı, eleştiri bizi etkilemedi ama çevremizdeki insanları etkilediğini görünce tepkili bazı konuşmalarım oldu. Şükürler olsun şu anda kadro oturdu. Saha içinde ve dışında daha bağlı. İnşallah böyle devam eder"
 
"OYNATAMADIKLARIMIZA ÜZÜLDÜK"
 
"Oynattığımız oyunculardan çok, bu haftaya kadar oynayamadıklarımıza üzüldük. Bu arkadaşlara da bu şansı verdik. Hepsine teşekkür ediyorum. Sürekli çalıştılar. Burak'a gelince, iki gol attı bugün. Çok sevindirdi bizi. Tekrar sağlıklı bir şekilde aramıza dönmesi bizi umutlandırdı"