Icardi ailesinden beklenen paylaşım geldi!

Icardi ailesinden beklenen paylaşım geldi!
Güncelleme:

Süper Lig ekibi Galatasaray, Arjantinli golcü Mauro Icardi'yi renklerine bağlamaya hazırlanıyor. Icardi ve ailesini taşıyan uçağın akşam saatlerinde İstanbul'a iniş yapacağı kaydedildi.

Wanda Nara'nın sağlık problemleri nedeniyle Galatasaray'a erken katılamayan Mauro Icardi, ailesiyle birlikte İstanbul'a geliyor. Yıldız oyuncunun eşi Wanda Nara, sosyal medya hesabından yolculuk fotoğraflarını paylaştı.

Mauro Icardi, Wanda Nara ve çocukları Francesca ile Isabella, özel uçakla Arjantin'den havalandı. Icardi ailesinin bu gece 00:00'da İstanbul'da olması bekleniyor.

WANDA NARA DUYURMUŞTU

Yıldız oyuncunun eşi ve menajeri Wanda Nara, perşembe günü Galatasaray taraftarını sevindiren mesajı paylaşmıştı. Nara sosyal medya hesabından bir soruya verdiği cevapta İstanbul'a gideceklerini duyurmuştu.

"3 YILLIK İMZA ATTI"

Fransız merkezli L'Equipe, Arjantinli yıldızın Galatasaray'a transferinin tamamlandığını duyurdu. L'Equipe'te yer alan haberde PSG ve Galatasaray'ın 10 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer için anlaştığı belirtildi. Icardi'nin ise Galatasaray'a 3 yıllık imza attığı kaydedildi.