Lucas Perez Fenerbahçe için İstanbul'a geldi

Lucas Perez Fenerbahçe için İstanbul'a geldi
Güncelleme:

Fenerbahçe, Arsenal’in İspanyol santrforu Lucas Perez’i renklerine bağladı.

Danimarkalı stoperi Kjaer'i 12 milyon 500 bin Euro karşılığı Sevilla'ya satan sarı-lacivertli kulüp, Aykut Kocaman'ın yolunu gözlediği golcü oyuncunun yanı sıra kulübü ile anlaştı.
 
Sabah'ın haberine göre; Fenerbahçe yönetimi, Aykut Kocaman'a forvet müjdesi verdi... Tecrübeli teknik adamın uzun süredir gündemde tuttuğu santrfor transferini mali sıkıntılar nedeniyle gerçekleştiremeyen sarı-lacivertli yönetim, Simon Kjaer'in 12 milyon 500 bin Euro karşılığı Sevilla'ya satışı sonrası rahat nefes aldı. Danimarkalı savunmacının ayrılığı kesinleşince düğmeye basan yönetim, Aykut Kocaman'ın forvet transferi listesinde ilk sıraya yazdığı Lucas Perez ve kulübü Arsenal ile dün gece anlaşmaya vardı.

Perez, Deportivo forması altında yıldızlaşmış ve geçen yaz 20 milyon Euro bonservis bedeli ile Arsenal'e transfer olmuştu.

İSTANBUL'A GELDİ

Türkfutbol.com'un haberine göre; Aykut Kocaman'ın ısrarla istediği Arsenal'ın yıldız forveti Lucas Perez dün gece geç saatlerde İstanbul'a geldi. Kulüp yetkilileri ile görüşecek olan golcü futbolcunun şu an Kalamış'ta bir otelde kaldığı öğrenildi. Görüşmelerin ilerleyen günlerde resmiyet kazanması bekleniyor. 

Sabah