Maç sonu ortalık karıştı !

Maç sonu ortalık karıştı !

Eskişehir Atatürk Stadı’nda Medipol Başakşehir’in son dakika golü büyük bir hayal kırıklığı yarattı.

Eskişehir Atatürk Stadı’nda Başakşehir’in son dakika golü büyük bir hayal kırıklığı yarattı. Tribündeki taraftarlar göz yaşlarını tutamazken, futbolcular da oldukları yerde yıkılıp kaldı.

Futbolcular soyunma odasına gittikten sonra taraftarların hepsi sahaya indi. Kırmızı-siyahlı taraftarlar bütün stada zarar verirken, kale direklerini ve ağlarını söktü. Tribündekiler de meşalelerle koltukları yakmaya başladı. Eskişehir Atatürk Stadı’nda büyük bir hasar ortaya çıktı.

Gole büyük isyan

Eskişehirspor’da yenilen ilk gol büyük isyana yol açtı. 48. dakikada Napoleoni’nin attığı gol esnasında topun bariz bir şekilde eline çarpması hakemler tarafından değerlendirilmedi.

Devam kararının ardından golün gelmesine de kırmızı-siyahlılar sert tepki gösterdi. Uzun süre hakeme itiraz eden Samet Aybaba ve öğrencileri, adeta çıldırdı. Tribünler de hakemlere yönelik tepki veren tezahüratlar yaptı.

Eskişehir matematiği

Eskişehir’deki son düdükle beraber ligde küme düşme hesapları karıştı. Eskişehirspor mağlubiyetle lige veda ettiğini sandı. Ancak 2’li averajda Gaziantepspor’un gerisinde olan Es Es, 3’lü averajı beklemeye başladı.

Kırmızı-siyahlılar 3’lü averajda 7 puanlık avantaja sahip. Eğer son haftada Eskişehir, Sivas ve Gaziantepspor aynı puanda olursa Eskişehirspor ligde kalacak.

1-20160515123619.jpg