Mandıralı'dan Galatasaray revizyonu !

Mandıralı'dan Galatasaray revizyonu !

Trabzonspor'daki eksik oyuncular Hami Mandıralı'yı zora soktu.

Galatasaray ile oynayacağı karşılaşma için dün İstanbul’a giden Trabzonspor’da eksik futbolcuların fazlalığı teknik direktör Hami Mandıralı’nın elini kolunu bağladı.

Bordo-mavili ekipte sakatlıkları bulunan Cardozo, Mehmet Ekici, Güray Vural, Okay ve Aytaç ile kırmızı kart cezalısı Douglas Franco, bugünkü karşılaşmada forma giyemeyecek. Bundan dolayı Mandıralı’nın, Aytaç’ın sakatlığı nedeniyle Bosingwa’yı defansın önünde oynatmayı, sol beki ise Yusuf Erdoğan’a teslim etmeyi planladığı belirtildi.

13.45 tarifeli uçağıyla İstanbul’a giden Karadeniz ekibinde, cezalı ve sakat oyuncular yer almadı. Bordo-mavililer karşılaşmanın son hazırlığını sabah yaptıkları antrenmanla tamamladı.

Galibiyet hasreti

Trabzonspor, Galatasaray maçını kazanarak deplasman galibiyeti hasretine son vermek istiyor. Ligin 9. haftasında 24 Ekim’de Medicana Sivasspor karşısında 2-0  kazandıktan sonra dış sahada oynadığı 6 karşılaşmada 5 mağlubiyet, 1 beraberlik yaşayan  bordo-mavililer 119 günün ardından bu kötü tabloyu değiştirmek istiyor.

Teknik direktör Hami Mandıralı yönetiminde ligdeki ilk deplasman maçında Akhisar’a 2-1 yenilen Karadeniz ekibi, Hami Hoca ile ilk deplasman galibiyete ulaşmayı amaçlıyor.