Mehmet Topal açıkladı: ''Bence penaltı...''

Mehmet Topal açıkladı: ''Bence penaltı...''

Tartışmalı penaltı pozisyonun içinde yer alan Mehmet Topal, mücadele sonrasında açıklamalarda bulundu.

Pozisyonun penaltı olduğunu düşündüğünü belirten Mehmet, "Pozisyonu maç sonunda izleyemedim. Topu kontrol ettiğimde sağ omzumdan çekip bırakıldı. Sağ bileğimde de bir darbe hissettim. Darbe hissetmeseydim, topa vurabilirdim. Bence penaltıydı" ifadelerini kullandı.

Sakatlığının olup olmadığı sorulan Mehmet Topal, "Şu anda iyi durumdayım. Konyamaçından önce arka adelemde ödem oluşmuştu. Ufak, tefek ağrılar var" cevabını verdi.

"GALATASARAY'I KONUŞMAK İÇİN ERKEN"
Üst üste galibiyetler aldıklarında yeniden öz güvenlerini yakalayacaklarını söyleyen Mehmet, "Geriden geldiğimiz için konsantrasyon olarak sıkıntılar oluyor. Rakiplerimiz kazandığı zaman, bizim oyunumuzu etkiliyor. Geriden gelmek her zaman zordur. Bugün kazanamasaydık, daha da fark açılacaktı.

Rakibimiz 10 kişi kaldığında biz de rahatladık. Ne kadar galibiyet alırsak, öz güvenimiz o kadar artacaktır. 4-5 maç arka arkaya kazandığımız zaman, oyunumuz üst seviyeye gelecektir. Hiçbir zaman yarıştan koptuk diye bir şey yok. Evimizde rakiplerimizi ağırlayacağız. 

Devre arasına kadar en az puan farklıyla girmeyi hedefliyoruz. Tüm maçlarımızı kazanırsak, puan farkı çok azalacaktır. Galatasaray maçını konuşmak için çok erken. Öncesinde maçlarımız var. Şu anda iyi durumdayım. Manchester'da da kazanmak için sahaya çıkmıştık. Burada seyirci avantajımızı kullanmak önemli" sözlerini kullandı.

Sporx