Mehmet Topal yine stoper !

Mehmet Topal yine stoper !

Vitor Pereira, Bruno Alves takımla çalışmalara başlamasına rağmen Kadlec-Topal ikilisini bozmayacak. Kadrodaki tek değişiklik Meireles-Volkan Şen arasında yaşanabilir.

Geniş kadro nedeniyle Fenerbahçeli taraftarlar, her maç öncesi nasıl bir 11 tercih edileceğini merakla bekliyor.

Pereira, savunmadaki sakatlıklar nedeniyle Kasımpaşa önünde stoperde Michal Kadlec ile Mehmet Topal’ı oynatmıştı. Bruno Alves iyileşti ve takımla çalışmalara başladı. Ancak Portekizli teknik adam yarın akşamki Molde maçında Kadlec-Topal ikilisini bozmayı düşünmüyor. Kasımpaşa karşısında başarılı bir futbol sergileyen bu ikiliye yine güveniyor. Vitor Pereria’nın Kasımpaşa kadrosundan yapması muhtemel tek değişiklik, Raul Meireles’i kulübeye çekip Volkan Şen’i 11’de oynatmak gibi görünüyor. 47 yaşındaki çalıştırıcı böylece taraftarı önünde favori olarak gösterildiği Molde karşısında klasik 4-4-2 sistemiyle sahaya çıkmış olacak.

Pedro, Hollanda yolcusu

Vitor Pereira’nın rakipleri izlettirdiği yardımcısı Pedro Ribeiro’nun yeni rotası Amsterdam olacak. Portekizli teknik adam, gruptaki diğer rakipler olan Ajax ile Celtic arasında oynanacak karşılaşmayı Amsterdam Arena’da izleyecek. Portekizli futbol adamı her iki takım hakkında da notlar alıp, rapor hazırlayacak. Pedro Ribeiro, bu iki ekibin ligde oynayacakları maçları da takip edip, hazırlayacağı detaylı analizi teknik direktör Vitor Pereira’ya sunacak.