Mustafa Denizli'nin işi zor !

Mustafa Denizli'nin işi zor !

Galatasaray’da ilk aday olarak düşünülen Mustafa Denizli, Hamzaoğlu’nun gönderilişini şık bulmadığı için yeşil ışık yakmadı.

“İlk” değil “tek” aday olmak isteyen Mustafa hoca, ligin ortasında bir takımla anlaşmayı düşünmüyor.

Galatasaray’da teknik direktörlük koltuğunun favorisi olarak gösterilen Mustafa Denizli’nin gelişi zora girdi. Kendine göre prensipleri bulunan başarılı teknik adamın kriterlerine göre, sarı-kırmızılıları çalıştırma ihtimali oldukça zayıfladı.

Mustafa Hoca’nın ilk takıldığı konu; kendisi dışında adayların bulunması... Görev için “tek” aday olarak düşünülmesi gerektiğine inanan Mustafa Denizli’nin bundan dolayı Galatasaray Yönetimi’ne yeşil ışık yakmadığı öğrenildi. Türkiye liglerinde büyük başarılara imza atan ünlü hoca, çeşitli isimler arasında gösterilmesine biraz kırıldı.

Anlayış farkı

Denizli’nin kafasını karıştıran diğer bir olay ise, Hamza Hamzaoğlu’nun gönderiliş şekli... Hamza Hoca ile ayrılış durumunu şık bulmayan Mustafa Denizli’nin, bu anlayıştaki bir yönetimle anlaşmasının imkansız olduğunu söylediği öğrenildi.

Tecrübeli çalıştırıcı ayrıca ligin ortasında bir takımla anlaşmayı uygun bulmuyor. Kariyeri boyunca sadece Çaykur Rizespor karşısında bu geleneğini bozan Denizli, orada da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın isteğini kıramamıştı.