Mustafa Denizli'nin yardımcısı kim olacak ?

Mustafa Denizli'nin yardımcısı kim olacak ?

Mustafa Denizli’nin yardımcısı konusu spor kamuoyunda tartışılıyor.

Galatasaray’da Mustafa Denizli’nin yardımcısı konusu spor kamuoyunda tartışılırken hocanın Antalya kampında bu konuyla ilgili olarak yaptığı değerlendirme çeşitli iddiaları da beraberinde getirdi.

Mustafa Denizli’nin bir gazetecinin bu konudaki sorusuna yanıt verirken şu ifadeleri kullamıştı:

“Teknik adamlığa başladığım yıllardan bu yana hep futbolu yeni bırakmış, teknik direktör olmak isteyen hedefleri ve istekleri olan arkadaşlarla yola devam ettim. Benim yanımda olan bu arkadaşların hepsi mesleğe yeni başlayanlardı. Bu anlamda aklımda 1-2 isim var. Önümüzdeki hafta onlarla temasa geçeceğim.”
 
Denizli’nin tanımlamasından sonra Galatasaray’da yakın zamanda futbolu bırakan ve teknik direktörlük yolunda çalışmaları olan ve de eğitim alan bu üç isim şöyle:

1-Ayhan Akman:  Bülent Korkmaz’ın Kayseri Erciyes’te yardımcılığını yaptı. Karşıyaka ve Sarıyer’i çalıştırdı. Şu an boşta.

2-Emre Aşık: U-21 Ümit Milli Takımı’nda Abdullah Ercan’la birlikte çalışıyor.
 

3-Gökhan Zan: UEFA Pro Lisans antrenörlük eğitimi ilk bölümünü tamamladı. Şu an İngiltere’de Premier Lig ekiplerinin çalışmalarını yerinde inceliyor ve dil eğitimi alıyor. Denizli’nin Beşiktaş’tan öğrencisi ve kaptanı.

Denizli, göreve geldiğinden bu yana birçok Galatasaraylı oyuncunun adı geçtiği yardımcı pozisyonuna şu an için kulislerde bu 3 isim dolaşırken, adaylar arasında Ayhan Akman’ın adı ön plana çıkıyor.

Express Gazete