Mustafa Kapı imzayı atıyor !

Mustafa Kapı imzayı atıyor !

Galatasaray Mustafa Kapı ile profesyonel sözleşme yapmak için 15 yaşına girmesini bekliyor.

Sadece Türkiye’de değil dünya medyasında manşetleri süsleyen Mustafa Kapı ile profesyonel sözleşme yapmak için 15 yaşına girmesi bekleniyor.

Galatasaraylı yaşıtları, U14 Ligi mücadelesinde Büyükçekmece'yi 25-0 yenerek tarihi bir skora imza atarken, Mustafa Kapı ise Bulgaristan'da kendi tarihini yazıyordu.
 
Galatasaray'ın Levski Sofya'yı 2-0 mağlup ettiği hazırlık maçının 89. dakikasında sahaya adımını atan Mustafa, manşetlere rezervasyon yaptığının farkında değildi. Galatasaray'a altyapının başına geçmek için gelen ancak A takımı yönetmeye başlayan Riekerink, genç takımlardan elini hiç çekmedi. Daha önce Ajax ve Çin Milli Takımı'nda alt yaş gruplarını çalıştıran Hollandalı teknik adam, antrenman ve maçlarını izlediği, A takımla idmanlara çıkardığı gençler arasından 14 yaşındaki Mustafa'yı Sofya'da sahaya sürmekte tereddüt etmedi. Bu hamle, Mustafa'ya profesyonel sözleşmenin kapısını açtı. Riekerink ile kulübede olan Orhan Atik de Mustafa'yı yakından tanıyor. 2014-2015 ve 2015-2016 sezonlarında onu büyük yaş gruplarında oynatan teknik kadroda o vardı.
 
HAYALLERİM GERÇEK OLDU
 
90 dakika sonrası konuşmakta zorlanan Mustafa Kapı, Instagram hesabından duygularını paylaştı: "Hayatımın en mutlu günü olan gecede bana, hayallerimi süsleyen, bu büyük formayı A takımda giyme onurunu yaşatan başta hocamız Riekerink ile Orhan Atik ve Ayhan Akman hocalarıma, heyecanımı benimle paylaşan abilerime ve ekibimize çok teşekkür ederim. Eskisinden daha çok çalışıp bana güvenenleri mahcup etmeyeceğim.
 
Sabah