Nani özgürlüğü sevdi !

Nani özgürlüğü sevdi !

Fenerbahçe'de Luis Nani devrimi yaşanıyor...

Portekizli yıldız Nani, “Kanatta bir kalıba bağlı kalıyorsunuz. Yeterince özgür olamıyorsunuz. Ortada oynadığım zaman ise durum çok farklı. Kendimi iyi hissediyorum” dedi

Galatasaray maçından itibaren teknik direktör Vitor Pereira tarafından ikinci forvet olarak kullanılan Portekizli futbolcu, Trabzonspor zaferinin kahramanı oldu. Önce asistin asistini, sonra asist yapan Nani, üçüncü golü de kendi atarak maça damgasını vurdu. Nani karşılaşma sonrasında yeni görevini, "Kanatta oynarken bir kalıba bağlı kalıyorsunuz. Yeterince özgür olamıyorsunuz. Ortada oynadığım zaman ise durum çok farklı. Hem kanatları hem de orta bölgeyi istediğim zaman tercihe göre kullanabiliyorum. Üstelik kaleyi sürekli cepheden gördüğüm için şut imkanı bulabiliyorum. Benim ideal yerim burasıymış. Biraz geç fark ettim ama burada kendimi çok iyi hissediyorum" ifadeleriyle yeni mevkisinden memnuniyetini dile getirdi.
 
DİEGO GİTTİ TAKIM AÇILDI
Brezilyalı'nın kulübeye çekilmesi, Fenerbahçe'yi üretken bir hücum hattına kavuşturdu, 1-0'lık skorlar unutuldu

Fenerbahçe'de artan gol ortalaması Diego Ribas'ın kesilmesine bağlandı. Galatasaray maçına yedek başlayan, ardından Mersin İdmanyurdu, kupadaki Torku Konyaspor ve yine ligdeki Trabzonspor mücadelelerinde kulübede bulunan Brezilyalı yıldız, takımının gol yağmurunu izleme fırsatı buldu. Galatasaray maçında 6 net pozisyona giren takım gol atamazken; Mersin İY, Konyaspor, Trabzonspor maçlarında tam 11 gol atıldı. Fenerbahçe'de bileti kesilen Diego'nun, önümüzdeki sezondan itibaren Antalyaspor forması giymesine kesin gözüyle bakılıyor.