Noel'i Kıbrıs'ta kutladı

Noel'i Kıbrıs'ta kutladı

Limasol’da yakın arkadaşları ile yeni yılı kutlayan Portekizli yıldız 26 Aralık günü akşam saatlerinde Türkiye’ye döndü.

Fenerbahçe’nin Portekizli yıldızı Luis Nani’nin cuma günü Noel kutlaması için Kıbrıs’a gittiği ortaya çıktı.

TC-KON kuyruk numaralı özel bir uçak ile Ada’ya gelen Portekizli yıldız, Ercan Havaalanı’nda kendisini bekleyen özel araçla kalacağı otele gitti. Karpaz bölgesinde bir otele yerleşen Nani’nin gelişi sır gibi saklandı. Otel rezervasyonunda Nani’nin adı kullanılmazken, bir işadamı adına kayıt yapıldı.

Portekizli yıldız ve ailesi otele yerleştikten sonra Lefkoşa’nın yolunu tuttu. Nani, 25 Aralık saat 22.00 sıralarında Başkent Lefkoşa’da bulunan Metehan sınır kapısına geldi.

Limasol’a gitti

Burada işlemlerini yaptıran Nani ve ailesini taşıyan özel araç Güney Kıbrıs’a geçti. Limasol’da bir otele giden Portekizli oyuncu buradaki yakın arkadaşlarıyla Noel kutlaması yaptı. Noel kutlamasını instagram hesabından da paylaşan Portekizli oyuncu, 26 Aralık saat 13.00 sıralarında KKTC’ye döndü. Nani akşam saatlerinde de Ada’dan ayrıldı.

Portekizli oyuncunun, AB vatandaşı olduğu için Güney Kıbrıs’a geçiş yapabildiği belirtildi. Ancak Rum polisler zaman zaman KKTC Ercan Havaalanı’ndan girişler nedeniyle AB vatandaşlarına da zorluklar çıkarsa da, Nani’nin herhangi bir problemle karşılaşmadığı bildirildi.

Kıbrıs’ta havalimanında görevlilerle hatıra fotoğrafı çektiren Luis Nani, dünkü Medicana Sivasspor maçını ise tribünden yönetici Ali Yıldırım’la izledi.

1-20151229100442.jpg

Milliyet