Nyom hazır kıta

Nyom hazır kıta

Beşiktaş’ın transfer listesindeki Kamerunlu sağ bek, Türkiye’nin iyi bir seçenek olduğunu ifade etti.

Sağ bek arayan Beşiktaş’ın listesinde ilk sırada yer alan Allan Nyom, Radyospor’a önemli açıklamalar yaptı. Bonservisi Udinese’de bulunan ve geçen sezon Granada’da kiralık olarak top koşturan Kamerunlu futbolcu, Beşiktaş’ın yanı sıra Galatasaray’ın da kendisiyle ilgilendiğini söyledi.

La Liga’da geçen sezon 34 maçta forma giyen Nyom, “Menajerim, Beşiktaş ve Galatasaray’la transfer görüşmeleri yapıyor. Zor bir sezondan sonra New York’ta tatildeyim. Transferim hakkındaki tüm yetkileri menajerim Marko Kırdemir’e verdim. Görüşmeler ne durumda henüz bilmiyorum” diye konuştu.

Tecrübeli futbolcu, Türkiye’nin kendisi için iyi bir seçenek olduğunu dile getirdi. Beşiktaş ve Galatasaray’ın Avrupa’da da tanınan takımlar olduklarına vurgu yapan Nyom, “Bütün oyuncular için Türkiye’de oynamak iyi bir seçenektir, benim için de böyle. Türkiye’de mutlu olacağımı düşünüyorum” yorumunu yaptı.

Türkiye hakkında Webo, Dia ve Dany’den bilgi aldığını da belirten Kamerunlu oyuncu, “Webo ve Dia’yı iyi tanıyorum, Türkiye hakkında çok şey konuştuk. Dany ile de Granada’da beraber oynamıştık. Bana Galatasaray ile Türkiye hakkında çok iyi şeyler söyledi” ifadelerini kullandı.