Riekerink’in avantajı fikstür

Riekerink’in avantajı fikstür

Kaderi ilk yarı sonuna kadar oynanacak 4 karşılaşmaya bağlı olan Riekerink'in fikstürde büyük avantajı bulunuyor.

Ligde üst üste alınan kötü sonuçların ardından geleceği tartışılan Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, kazanılan Bursaspor maçındaki kadro tercihinin yanı sıra takımın iyi futbolu sayesinde yönetimden geçer not aldı. Hollandalı çalıştırıcının Serdar, De Jong ve Podolski hamleleri, sarı-kırmızılı yönetim tarafından olumlu karşılandı. Yönetim, tecrübeli teknik adam ile ocak ayına kadar yola devam etmeyi planlıyor. 

İŞİ KOLAY

Geleceği ilk yarı sonuna kadar oynanacak 4 karşılaşmaya bağlı olan Galatasaray Teknik Direktörü Riekerink'in en zor maçı, Avrupa'da yoluna emin adımlarla devam eden ve ligde de başarılı bir görüntü sergileyen Osmanlıspor deplasmanı olacak. Sarı-kırmızılıların diğer 3 rakibi ise ligde kalma mücadelesi veriyor. Teknik Direktör Riekerink'in bu nedenle geleceğini etkileyeceği 4 maçta da işi kolay olarak gözüküyor. 

OSMANLI ZOR

Kasımpaşa ile deplasmanda karşılaşacak olan Galatasaray, daha sonra evinde Gaziantepspor'u konuk edecek. Osmanlıspor deplasmanına gidecek olan sarı-kırmızılılar, ilk devrenin son haftasında ise evinde Alanyaspor ile karşılaşacak. Süper Lig'de ilk devre bir hafta erken tatil olacağından dolayı Galatasaray, 17. haftada deplasmandaki Konyaspor karşılaşmasını ikinci yarının açılış maçında oynayacak.

AMK Gazetesi