Şener Özbayraklı’ya özel tebrik

Şener Özbayraklı’ya özel tebrik

Takım arkadaşları soyunma odasında Şener Özbayraklı'yı “Muhteşem bir gol attın. Bu gol Puşkaş ödülüne aday gösterilir ve kazanır” diyerek tebrik etti.

Fenerbahçe, Antalyaspor’u yenip kupada da iddasını sürdürürken, maça damgasını vuran isim Şener Özbayraklı oldu. İlk 11’de şans bulan başarılı sağ bek, yaklaşık 35 metreden müthiş bir şutla ağları havalandırdı ve sarı-lacivertli ekipteki ilk golünü attı.

Soyunma odasında tebriklerini kabul eden Şener için takım arkadaşları “Muhteşem bir gol attın. Bu gol Puşkaş ödülüne aday gösterilir ve kazanır” diyerek övgü yağdırdı. FIFA tarafından yılın en güzel golüne verilen Puşkaş ödülünü daha önce Fenerbahçeli Stoch ile Galatasaraylı Hamit Altıntop kazanmıştı.

DÜNYANIN GÜNDEMİNDE

Brezilyalı Diego Ribas da sosyal medya hesabından Şener ile bir fotoğrafını paylaşıp “Dün inanılmaz bir gol atan arkadaşım Şener” yorumunu yaptı. Tecrübeli sağ bekin sıradışı vuruşu dünya futbolunun da gündemine oturdu. Önde gelen spor siteleri bu golü övgü dolu sözlerle yayınlarken, Şener’in futbol sahalarında ender görülen güzellikteki klas şutu internet üzerinden çok sayıda izlendi. Futbol Vine’larının yayımlandığı 433 adresli Instagram hesabında gol birkaç saat içerisinde 300 bin kişi tarafından beğenildi.

AMK Gazetesi