Şenol Güneş düğmeye bastı !

Şenol Güneş düğmeye bastı !

Beşiktaş’ın hocası, 2016 Fransa biletini kapan milli oyuncuların lig motivasyonunu yüksek tutmak için düğmeye bastı.

Çaykur Rizespor ile pazar günü zorlu bir puan mücadelesine çıkacak olan Beşiktaş’ta, Teknik Direktör Şenol Güneş, milli futbolcuların lig motivasyonunu yüksek tutmak için kolları sıvadı. Siyah-beyazlı hoca, 2016 Avrupa Şampiyonası hedefine ulaşan isimlerle özel görüşmeler gerçekleştirecek.
A Milli Takım forması giyen ve Fransa biletini kapan isimlerle bir araya gelecek olan Güneş, başarı için oyuncularını kutlarken, bir dizi uyarıda bulunacak. Gökhan Töre, Olcay Şahan, Oğuzhan Özyakup, Ersan Gülüm ve Cenk Tosun’a bir an önce zafer havasından çıkılması gerektiğini söyleyecek olan Güneş, Portekiz Milli Takımı ile EURO 2016 biletini kapan Ricardo Quaresma’ya da aynı uyarılarda bulunacak.

Gomez’e moral
Bu arada Beşiktaş’ın hocası, Almanya Milli Takımı’na çağrılmayan Mario Gomez’le özel bir toplantı gerçekleştirdi. Siyah-beyazlı teknik adamın, “Milli formayı yeniden giyme isteğini takdir ediyorum. Burada gollerini atmaya devam edersen 2016 Fransa kadrosunda mutlaka yer alacağına inanıyorum. Senden çok memnunum” diyerek, yıldız futbolcuya hem moral hem destek verdiği aktarıldı.