Sosa, deplasmanlarda coşuyor

Sosa, deplasmanlarda coşuyor

Jose Sosa, deplasman müsabakalarındaki skorer oyunuyla dikkati çekti.

Beşiktaş'ın, Spor Toto Süper Lig'de Osmanlıspor'u 3-2 yendiği maçta kaydettiği 2 golle 3 puanın alınmasında büyük rol oynayan Jose Sosa, deplasman müsabakalarındaki skorer oyunuyla dikkati çekti.

Siyah-beyazlı formayla bu sezon 18 resmi maça çıkan Arjantinli  futbolcu, 4 kez rakip fileleri havalandırırken, gollerinin hepsini dış sahada  attı.
 
Beşiktaş'ın, UEFA Avrupa Ligi'nde Arnavutluk'un Skenderbeu takımıyla  deplasmanda yaptığı karşılaşmada bu sezonki ilk golünü kaydeden Sosa'nın, diğer 3  golü ise Süper Lig'de geldi.
 
Ligin 14. haftasında Kayserispor'la dış sahada oynanan mücadelede bir  gol atan 30 yaşındaki futbolcu, son olarak Osmanlıspor deplasmanında 2 gol  kaydetti.
 
Geçen sezonki 5 golünün 3'ü İstanbul dışında
 
Jose Sosa, geride kalan sezon attığı 5 golün 3'ünü İstanbul dışında  rakip filelere gönderdi.
 
Beşiktaş'taki ilk yılında sadece Süper Lig'de gol atan tecrübeli  futbolcu, Torku Konyaspor ve Çaykur Rizespor ile deplasmanda oynanan maçların  yanı sıra Gaziantepspor'la Ankara'da yapılan iç saha karşılaşmasında birer kez  skor üretti.
 
Sosa, İstanbul'da ise Akhisar Belediyespor'la yapılan maçın yanı sıra  Kasımpaşa'ya konuk oldukları mücadelede birer kez rakip fileleri havalandırdı.
 
Sosa atıyor, Beşiktaş kazanıyor
 

Beşiktaş, son 2 sezonda Jose Sosa'nın gol attığı 7 maçın 6'sını  kazandı.
 
Başarılı futbolcunun bu sezon gol attığı maçlarda siyah-beyazlı ekip,  Skenderbeu ve Kayserispor'un ardından Osmanlıspor'u da mağlup etmeyi başardı.
 
Beşiktaş, geride kalan sezon ise Sosa'nın skor ürettiği müsabakalarda  Akhisar Belediyespor, Torku Konyaspor, Çaykur Rizespor ve Kasımpaşa'yı mağlup  etmeyi başarmış, sadece Gaziantepspor'la 1-1 berabere kalmıştı.
 
21 Aralık'ı boş geçmiyor
 
Jose Sosa, üst üste iki sezondur 21 Aralık'ta gol atma başarısı  gösterdi.
 
Beşiktaş formasıyla ilk golünü geçen yıl 21 Aralık'ta Akhisar  Belediyespor'a karşı kaydeden Arjantinli oyuncu, bu sezon yine aynı tarihe denk  gelen Osmanlıspor maçını da boş geçmedi ve rakip fileleri 2 kez sarstı.