Süper Kupa maçının VAR da dahil hakemleri belli oldu

Süper Kupa maçının VAR da dahil hakemleri belli oldu
Güncelleme:

Suudi Arabistan'da Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak olan Süper Kupa maçının VAR hakemi Emre Malok oldu. İşte derbinin hakem kadrosu...

Süper Lig'te hafta sonu Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanan derbi maçının ardından Türk futbolunun iki ezeli rakibi bu sefer de Süper Kupa finalinde karşı karşıya gelecek.

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak olan Süper Kupa maçının VAR hakemi Emre Malok oldu.

29 Aralık Cuma günü Riyad'ta Al-Awwal Park (Kral Suud Üniversitesi) Stadyumu'nda oynanacak olan müsabaka saat 20.45'te başlayacak.

Kayserili hakemler görev yapacak
Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak olan Süper Kupa Finali'nde Kayserili hakemler görev yapacak.
Kayseri Bölgesi FIFA Kokartlı Hakem Abdulkadir Bitigen ve Süper Lig Yardımcı Hakem Mustafa Savranlar Süper Kupada görev yapacaklar. Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu (MHK) tarafından 2022-2023 Sezonu Süper Lig Şampiyonu Galatasaray ile Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe arasında 29 Aralık 2023 Cuma günü Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da oynanacak 2023 Süper Kupa müsabakasını Abdulkadir Bitigen’in yöneteceğini açıkladı. Bitigen’in yardımcılıklarını yine Kayseri Bölgesi Süper Lig Yardımcı Hakemi olan Mustafa Savranlar ile İstanbul Bölgesi hakemlerinden Erdem Bayık yapacak. Maçın 4. hakemliğinde ise Volkan Bayarslan olacak.

Dev para ödülü
29 Aralık Cuma günü Suudi Arabistan'ın Riyad şehrinde oynanacak olan Süper Kupa maçının para ödülü belli oldu. İki kulübe toplamda 108 milyon TL para ödülü dağıtılacak, kupayı kazanan takım ise 65 milyon TL'lik pastadan büyük payı alacak. Diğer takım ise 43 milyon TL ödül alacak.