Süper Lig'e 2 dünya yıldızı ! Adebayor ve Flamini...

Süper Lig'e 2 dünya yıldızı ! Adebayor ve Flamini...

Lig TV'de yayınlanan Maraton programının yorumcularından Tümer Metin, sürpriz bir transfer iddiasında bulundu.

Tümer Metin, bonservisi elinde olan yıldız oyuncular Adebayor ve Mathieu Flamini'nin Çaykur Rizespor'a transfer olacağını dile getirdi.
 
Tümer yaptığı açıklamada ''Flamini ve Adebayor, Pazar günü İstanbul'da olacağı ve Rizespor'a imza atacağı gelen bilgiler arasında'' ifadelerini kullandı.
 
Şansal Büyüka'da bu iddiayı doğruladı ve ''Olay doğru, yarın Türkiye'de olacaklar'' dedi.

HİKMET KARAMAN DA AÇIKLADI

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor,  bonservisi ellerinde bulunan futbolcular Emmanuel Adebayor ve Mathieu Flamini ile  ön anlaşma sağladı.
 
Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, AA muhabirine yaptığı  açıklamada, her iki futbolcunun da transferi için bazı yönetim kurulu üyelerinin  İngiltere'ye gittiğini söyledi.
 
Futbolcularla burada yapılan görüşmelerin olumlu geçtiğini anlatan  Karaman, "Her iki futbolcu ile görüşmeler yapıldı. Ön anlaşma sağlanan  futbolcular, önümüzdeki günlerde Rize'ye gelerek tesisleri gezecek ve son bir  görüşme yapılacak. Bu transferlerin bitmesi için herkes fedakarca çalışıyor. Bu  nedenle ben yönetim kuruluna ve başkanımıza ayrıca teşekkür ediyorum." diye  konuştu.

Sporx / AA