Tekelioğlu'nun Uğurcan sevinci

Tekelioğlu'nun Uğurcan sevinci

Trabzonspor Teknik Direktörü Sadi Tekelioğlu, genç kaleci Uğurcan'ı övdü.

Trabzonspor Teknik Direktörü Sadi Tekelioğlu Spor Toto Süper  Lig'de Çaykur Rizespor karşısında kendileri adına trajedi, hakem açısından komik  bir maç oynadıklarını söyledi.
 
Çaykur Rizespor müsabakasındaki travmanın ardından  ikinci bir travma yaşamak istemediklerini kaydeden Tekelioğlu, şöyle konuştu: "Yaşayabilirdik de. Bana göre 2. Lig'in çok üzerinde mücadeleci bir  takımla oynadık. Belki 2-0'ı yakaladık ama bu sadece deneyim olsa gerek. Ben  maçtan çok genç kalecim Uğurcan'a çok sevindim. İlerde Trabzonspor'un önemli bir  kalecisi olacağını düşünüyorum. 1-0 önde iken Uğurcan önemli bir pozisyonu  kurtardı ve 2. golü atarak rahatladık. Ziraat Türkiye Kupası'nın en büyük amacı  liglerde bir araya gelemeyecek ekipleri bir araya gelmesini sağlamak. 45 yıl  sonra tekrar burada karşılaştılar. Tüm Nazilli halkına tekrar teşekkür ediyorum,  bizi çok iyi karşıladılar."
 
Tekelioğlu, Yusuf Erdoğan'ın oynadığı sol kanatta sıkıntılar  yaşandığını hatırlatması üzerine, "Bu maçta değil, geçmiş maçlarda ufak tefek  sıkıntılar yaşadık. Yusuf zaman zaman hata yapsa da başarılı çünkü asıl mevkisi  değil, orayı kapatmaya çalışıyor" dedi.
 
N'Doye'nin performansının sorulması üzerine Tekelioğlu, "İnşallah  kendi aramızda düzelteceğiz" ifadelerini kullandı.
 
Tekelioğlu, Erkan Zengin'in performansını da beğendiğini belirterek,  "Erkan Zengin iyiydi, bundan sonra daha iyi olacak. Trabzonspor bundan sonra daha  da güçlenerek yoluna devam edecek" diye konuştu.
 
Demirözü: Tecrübe farkı
 
Ziraat Türkiye Kupası F Grubu'nda Trabzonspor'a 2-0  mağlup olan Nazilli Belediyespor'un teknik direktörü Alaaddin Demirözü ise "Tecrübe  farkı bize 2-0'a mal oldu" dedi.
 
Demirözü, maçtan sonra katıldığı basın toplantısında, Nazilli için çok  özel bir gün yaşandığını, Trabzonspor'u ağırlamaktan mutlu olduklarını söyledi.
 
Trabzonspor'u tebrik eden Demirözü, şöyle konuştu: "Ben soyunma odasına girdiğimde ilk işim futbolcularımı kutlamak oldu.  Özellikle ilk yarıda bulduğumuz pozisyonları değerlendiremedik. Tecrübe farkı  ortaya çıktı. Bu fark bize 2-0'a mal oldu. Kupada kalan 5 maçımız ve alacağımız  puanlar var inşallah. İyi bir kadroya sahibiz, kupayı da ligle götürmeye  çalışacağız. Şu dakikadan itibaren Hatayspor maçı hazırlıklarına başlayacağız."