Trabzonspor'da öncelik iç transfer

Trabzonspor'da öncelik iç transfer

Genel Sekreter Gençağa Meriç, iç transferden sonra direkt oynayabilecek 7-8 oyuncuyu bordo-mavili ekibe katacaklarını dile getirdi.

 

Trabzonspor Genel Sekreteri Gençağa Meriç, önce iç transferi çözeceklerini sonra dış transfere bakacaklarını söyledi.

Takımda direkt oynayacak 7-8 oyuncu transfer edeceklerini söyleyen Meriç, “120 kişiden oluşan bir transfer listemiz vardı. Yaptığımız elemeler sonucu bu sayıyı 10’a indirdik. Şu an net olarak 7 oyuncu ile çok ciddi temas halindeyiz. Hiçbir olumsuzluk yok. Son kararı verip, iç transferi çözdükten sonra dış transferi sonuçlandıracağız” dedi.

Bu arada, iç transferde birçok oyuncu ile yollarını ayırmayı planlayan Trabzonspor’da kaleci Esteban Alvarado ve Serge Akakpo dışında tüm yabancı oyuncuların gönderileceği belirtildi. Bordo mavililerde, 4 Temmuz’da başlayacak Slovakya kampında satış listesinde bulunan oyuncuların yer almayacağı öğrenildi.

Trabzonspor’da sözleşmesi sona eren Mustafa Yumlu ile geride kalan sezonda Kayserispor’da forma giyen Mustafa Akbaş ve Zeki Yavru’nun önümüzdeki günlerde yeni bir sözleşmeye imza atacakları öğrenildi. Bu üç oyuncunun ücretlerinde de iyileştirme yapılacağı dile getirildi.