Wesley Sneijder haberi tuvalette aldı ve...

Wesley Sneijder haberi tuvalette aldı ve...
Güncelleme:

Galatasaray’da beklenen oldu, Wesley Sneijder, Adanaspor karşısında yedek kulübesinde yer buldu.

Dün Adanaspor maçında yedek kulübesinde oturan Sneijder'i 64.dakikada sahaya sürmek isteyen Tudor, yıldız 10 numarayı aradı ama Sneijder o sırada tuvaletteydi.

Teknik direktör Igor Tudor, bu tercihi, “Kim oynayıp oynamayacağı, antrenmanların sonunda aldığımız bir karar. Biliyorsunuz 11 kişi oynayabiliyor. Takımın en iyi 11’inin bu olduğunu düşündüğümüz için böyle bir karar aldık” diyerek Hollandalı oyuncuya tavrını ortaya koydu. Bu durum, Tudor’un Sneijder’i gelecek sezon düşünmediği şeklinde yorumlandı.

Hırvat teknik adam, 64. dakikada Sneijder’i oyuna almak istedi. Tercüman Mert Çetin, Hollandalı futbolcuyu çağırmak için ısınan futbolcuların yanına gitti. Ancak Sneijder, dakikalar önce tuvalet ihtiyacı için soyunma odasına gitmişti. 2 dakika sonra kenara dönen 10 numaralı futbolcu skor 4-0 iken ancak 68’de oyuna girebildi.

Galatasaray Teknik Direktörü Tudor, sakatlığı geçmesine rağmen Aurelien Chedjou’yu 18 kişilik maç kadrosuna dahil etmedi.

Trabzon deplasmanında gereken fedakârlığı yapmadığı için Tudor’u kızdıran Kamerunlu futbolcu, Hırvat çalıştırıcının kafasından tamamen silindi. Sarı-kırmızılıların teknik patronu, savunmanın merkezinde Semih ile beraber Ahmet Çalık’a şans verdi. Chedjou’nun kalan maçlarda da görev almasının çok zor olduğu dile getirildi.