Yönetimden büyük fedakarlık !

Yönetimden büyük fedakarlık !

Beşiktaş yönetimi, şampiyonluk için büyük fedakarlıklar yapıyor.

Beşiktaş'ta başkanlık koltuğuna oturduğu günden bu yana şampiyonluk yaşayamayan Fikret Orman bu sezon kupayı kaldırmak istiyor.

Vatan Gazetesi'nin haberine göre; Sezonun en güzel futbolunu ortaya koyan takımların başında gelen siyah-beyazlılar bu performansının karşılığını devreyi lider bitirerek alırken Orman bu tablonun, şampiyonluğa giden kadronun bozulmaması konusunda kararlı.

Kara Kartal’ın ortaya koyduğu çıkış dünyanın birçok yerinden kulübün dikkatini Beşiktaşlı oyunculara yöneltmesine sebep olurken Fikret Orman, Gökhan Töre, Ricardo Quaresma, Jose Ernesto Sosa ve Ersan Adem Gülüm’e yapılan yaklaşık 135 milyon TL’lik teklifi elinin tersi itti

TEKLİF ÜSTÜNE TEKLİF GELİYOR

Sosa'ya Katar’ın Al Gharafa takımı yarım sezon kiralamak için 1.5 milyon Euro önerirken, bu anlaşmaya sezon sonunda 6 milyon euroluk satın alma opsiyonu eklenmesini teklif etmişti. Ersan’a da önce Hebei China Fortune 3.5 milyon euro, sonra Shanghai Greenland Shenhua da 4.5 milyon euro önerirken, milli yıldız için 6 milyon euroluk bir teklif daha geldiği ortaya çıktı.

Vatan