Yorumculardan Hamzaoğlu açıklamaları

Yorumculardan Hamzaoğlu açıklamaları

Hamzaoğlu'nun ayrılığının ardından, yorumcular çarpıcı ifadeler kullandı. "Özbek de gidecek" diyen var, "Yönetim idam fermanını imzaladı" diyen de...

Galatasaray’da yaşanan sürpriz ayrılığından Türk futbolunda tek gündem Hamza Hamzaoğlu oldu. Kanallarda yorumcular, bu ayrılığı değerlendirirken Galatasaray camiasına ve başkan Dursun Özbek’e büyük eleştiriler geldi.

İşte 4 yorumcunun beklenmedik ayrılık hakkındaki açıklamaları;

Hakan Ünsal

“Hamza Hamzaoğlu’nun gönderilmesi yılın bombasıdır. Hakikaten inanılacak bir karar değildir. Bence kendi idam fermanlarını imzaladılar. Hani bir kendi ayağına kurşun sıkma diye bir laf vardır ya; bunlar kendi kafalarına sıktılar!”

Rıdvan Dilmen

“Sezon başından bu yana Hamza Hamzaoğlu’nun kendini güvende hissetmediğini vurgulayan Rıdvan Dilmen, “Hamza Hamzaoğlu ligin birinci haftasında da çok rahat değildi zaten. Kendini çok emniyette hissetmiyordu. Dışarıdan gördüğümüz kadar ancak yorum yapabiliriz. Bu antrenörlük için bir milattır. 10 ay içinde 3 tane kupa getiren bir teknik adam, şu ya da bu sebepten dolayı ligin daha başında ayrılıyorsa, Türkiye’de hiçbir teknik adam kendini güvende hissedemez bu olaydan sonra”

Erman Toroğlu

“Bir operasyon yapıldı. Yapılıyor. Bence operasyon bitti, büyük bir terslik olmazsa Mustafa Denizli geldi, bitti. Olayın aslı şu: Olay, Fatih Terim’in Galatasaray’la bağlantılarını tamamen koparmak. Bunu da koparabilecek ve yapabilecek bir tane şahıs var o da Mustafa Denizli. Bu iş ince hesaplanmış bir iş, bu iş ne zamandır var. Fatih Hoca’nın tamamen temizlenmesi için Denizli’nin gelmesi lazımdı.”

Önder Özen

“Belki Dursun Özbek de bırakacaktır. ‘Ben burada olduğum sürece Hamzaoğlu görevde kalacaktır’ demesinden ben şunu anlarım. Hamza hoca ayrıldığına göre herhalde başkan da ayrılacak. Öyle midir gerçekten bilmiyorum, ama Türkçe böyle anlamamız gerekiyor. Bu cümleden benim anlayabileceğim bir tane şey var, Dursun Özbek de görevi bırakacak”